39

Анонимен

преди 3 седмици

Мислех, че го погребва семейството му, а то била цяла Франция....

38

Анонимен

преди 3 седмици

Пълна липса на емпатия, нула като баща и тотален егоист. Надухте ми главата.

37

Анонимен

преди 3 седмици

Ален Делон = Надут Балон, т.е. Въздух под налягане

36

Анонимен

преди 3 седмици

Делон е велик, но тук от няколко дни четем как бил най-великия, неповторимия, умния, благородния, съвършен, джентълмен, т.н, което е доста далеч от истината. Изпада се в крайност, и за да има баланс, се отива в другата крайност - напълно да се отричат постиженията на Делон. Така или иначе историята ще си го оцени подобаващо.

35

Анонимен

преди 3 седмици

Ален Делон е последната френска Мегазвезда.Няма да се роди такъв никога.! Еманация и емблема на цяла Франция!Както никой друг....

34

Анонимен

преди 3 седмици

до 40 Представя 7-8 социални типа мъже и всичките ги играе еднакво бай ти Аленчо. Че то ако става въпрос и Слай и Арни от екшъна имат и комедийни роли даже. Слай от боксьор, е и зелена барета и затворник и полицейски инспектор и тираджия...и т.н

33

Анонимен

преди 3 седмици

До Анонимен 38 Слай и Арни са от следващото десетилетие. Тогава се променя и идеалът за мъжкар. Никой не отрича, че и те си имат забележителен мъжки чар и са отлични актьори, но наистина са еднотипни във всичките им роли, което не ги прави по-малко обаятелни. Делон в 20-ина филма, които са ми известни, представя поне 7-8 социални типа мъже.

32

Анонимен

преди 3 седмици

До Анонимен 5 - Странно е, че не си гледал филма "Роко и неговите братя". Той е от 1960 г. През същата година е и премиерата на "Под яркото слънце" и се твърди, че именно с този филм е станал звезда, въпреки че е започнал да се снима в киното 2-3 години преди това и е бил харесан. Все не ми се случва да попадна на този филм. Ще се опитам да го изтегля, защото ми е интересно да го видя.

31

Анонимен

преди 3 седмици

до 33 Ти голяма логика извъди. Пример ще ти дам: Нужно ми е да изгледам само по 5 екшън филма с бат Слай и бат Арни за да установя, че това са най-харизматичните екшън актьори в историята на киното. Не ми трябва да им изгледам всичките филми че да го разбера това.

30

Анонимен

преди 3 седмици

ббб

29

До 21

преди 3 седмици

До До 18 - Винаги, когато коментираме тук мъжкар, изявил се в някоя сфера на живота, все ще се намери комплексирано мъжеподобие да истеряса и да започне да пише щуротии. Пиши си, нали с нещо трябва да се утешаваш. Фактът, че си сложил ди Каприо по-горе от Делон говори достатъчно. Не се напъвай повече.

28

Анонимен

преди 3 седмици

До Истината 13 Ти откъде знаеш подробности за личния му живот? От жълтата преса. Е, направи си извода.

27

До Анонимен 3

преди 3 седмици

Питаш на кого прилича родата му? Корсиканци са. Едната му баба по бащина линия е от рода на Наполеон Бонапарт. Един от дядовците му е носител на ордена на Почетния легион. Баща му е режисьор, майка му е фармацевт.

26

Анонимен

преди 3 седмици

Имайте предвид, че като актьор участва в 88 филма. Това са 88 роли, а ние не сме виждали дори 1/4 от тях. На други филми пък е сценарист и продуцент. Има ли тук някой, който да има поглед върху цялото това негово филмо наследство? Няма. Обаче критикари колкото щеш.

25

До 22

преди 3 седмици

Не е вярно. Освен ролите на бандити и на топ ченгета е изиграл и много други. Поне за три филма се сещам, в които изпълни блестящо ролята на баща в отношенията му с неговия син - или малчуган, или тийнейджър. Ролите му в "Затъмнение", в "Роко и неговите братя" или в комедията "По тихо там!" пък са съвсем други. Или ролите му на лекар в "Шокова терапия"и в още един, където изпълнява ролята на военен лекар. В "Гепардът" и "Черното лале" пък представя различни типове аристократи.

24

до 24

преди 3 седмици

До Анонимен.Абе,като Джони Холидей,помните ли го?Те са продукт на френската реклама.Е,поживяха си царски.

23

Вечна му памет!

преди 3 седмици

Да бъде пример за следващите поколения актьори. И да почива в мир.

22

Тъпунгерът

преди 3 седмици

Oтебaл се е през живота си, и то все готини бамбини и живял до 88г, как да не му завиди човек...

21

Ганчо

преди 3 седмици

И аз какво да направя? Не ми пука за Делончо какъв е бил.

20

Анонимен

преди 3 седмици

до 16 Реших да видя отзиви в един торент за "Самураят" и всички го възхваляват филма, като казват че това е най-добрата му роля на Ален Делон. Чудех се какво да гледам днес. Сега си го тегля. Не съм го гледал този най-добър филм на Делон. Да видим. Благодаря че ме насочи към него.