20

Анонимен

преди 3 седмици

Изхвърлете и изпъдете всичко руско от къщи.Русия е чума.

19

Анонимен

преди 3 седмици

Вие да видите колко хора ще има на помена на Навални догодина - тълпи. Подозирам че местата за камерите вече се разиграват на търг и са достигнали баснословни суми. Пропагандичката да върви и някоя дребна златна монетка.

18

Анонимен

преди 3 седмици

Не мога да ги разбера демократичните мис ирки. До преди 4г беше готвача на Путин, после като направи Вагнер и взе да смила най-добрите украински дивизии стана непоносим и престъпник, сега вече е герой като се опита да направи преврат. Миси рката я блъскат студени и топли вълни в зависимост от грантовете и конюнктурата. Последно герой ли е или дребен престъпник, готвач? Как да го запишем в демократичните анали накрая?

17

анонимен

преди 3 седмици

Зорлам калабалък. Един убиец по малко. Дребният монгол не търпи по голям убиец от него.

16

Анонимен

преди 3 седмици

Който прави държавен преврат умира. Харви Осуалд защо ЦРУ го освитката, а Пригожин не може? Май пак имаме двойни стандарти, един за демократите и друг за всички останали?

15

Анонимен

преди 3 седмици

Знаем ги тези десетки - 20 агенти на МИ6 и 10 на ЦРУ се правят на опечалени руснаци и ми сир ки те от СНН щтракат. Тези постановки ги гледаме от 40г. Елена Йончева ги правеше тези пинизи в Украйна - пали гума и бяга каточели ракетата идва.

14

Бидон с деменция

преди 3 седмици

русия не се намесила в армения, ами нали българия по американските опорки е най-старата държава в света, империя, с най-голям разцвет, откакто американците са тук, тя защо не се намеси с еф шеснайските си на хартиякато и е толкова мила православна армения

13

Анонимен

преди 3 седмици

Ейй Пирожка, имаше шанс да влезеш в Мацква и да ошамариш Путин, Шойгуто и Герасимов ама не го направиии... и ти таковаха таковата бързо-бързо.... кот' такоа

12

Анонимен

преди 3 седмици

Русия е лъжкиня и 24 каратова измамница.Русофилите са агенти на Москва и Българофоби.Русия подло не се намеси да защити православна Армения с войските си в тамошната база, а се съюзи с мюсюлмански Азербайджан, поради коварните си имперски интереси.Така и нас навремето уж ни освобождава, а когато правим Съединението не го признава, организира преврат, изтегля своите генерали и насъсква Сърбия в братоубийствената война от 1885 г.Това е Руската - подла и коварна.

11

17ти Август

преди 3 седмици

Нормално е колхозниците да почитат един престъпник като герой. Само тоя престъпник тръгна срещу престъпниците в москвето. А колхозниците други герои нямат.

10

Анонимен

преди 3 седмици

Пригожин си е класически гангстер който бърза и не мисли, не разбираше нещата в дълбочина, войната ако приключи бързо запада и РФ няма да печелят милиарди!

9

Десетки?!?!?

преди 3 седмици

Кукунелче,знам че си платена ми$$ирка и за 300 гривни правиш всичко! Но не знаех,че не можеш и да броиш! Що не написа направо "стотици хиляди се събраха..."Оливате се тотално с пропагандата и нямате никакви скрупули да лъжете хората. За щастие все още има и други медии,които за разлика от донос.бг, са независими... И не, не са български,за съжаление, защото фразата "независима българска журналистика" не съществува!

8

Паню Баирски

преди 3 седмици

Такива жалки мерзавци и убийци не заслужават да живеят!

7

Прозтаг

преди 3 седмици

Много хора по света в Европа Азия и Африка въздъхнаха с облекчение когато тоя престъпник отиде там където му е мястото.

6

Анонимен

преди 3 седмици

Пригожин- от два пъти + осъден престъпник до доверен сътрудник на Путин- олигарх милиардер изграден с опорките на КГБ- по същият начин са създадени и нашите олигарси- на бедни, но верни момчета се дават милиони за да развият бизнес, а после дават на боса милиони за качване или сваляне на удобно/неудобно правителство или да съсипят държавата- виж кой вдигна юмрук и кой плаща напоително ония протести- искаме пак през деня на гизме и опикаване из София събота и неделя на море в Гърция...

5

Анонимен

преди 3 седмици

Русия е лъжкиня и 24 каратова измамница. Русофилите са агенти на Москва и Българофоби.

4

Карачанаков

преди 3 седмици

А Мара, ПЕСков и МЕДВЕДев бяха ли там.

3

Анонимен

преди 3 седмици

Този казваше истината - че генералите на Путин за нищо не стават и Путин го уби. Голяма грешка! Ако бяха оставили на Пригожин да води военните действия, отдавна с Украйна щеше да е приключено и нямаше сега цял свят да се смее на Русия.

2

Мужик

преди 3 седмици

Тия опечалените са няколко близки на които им секнаха кинтите откакто готвача се пресели в пъкъла. Иначе няма нормален човек дето ще скърби за водача на ордите от престъпници.

1

Христо Христов

преди 3 седмици

Приложим е жив и ходи на концерти на Елвис!