33

Да, 32 е прав!

преди 3 седмици

Само масовото гласуване ще реши кризата! Масово гласуване с ум и разум, в името на България! За тези, които могат и са доказали, че могат да управляват България!

32

Разрешаване на криза

преди 3 седмици

Разрешаване на кривата ще има когато поне 50% от имащите право на глас гласуват! Затова БЪЛГАРИ,ГЛАСУВАЙТЕ МАСОВО, не ходете в деня на изборите за гъби, помислете за живота на децата си, на близките си и на самите вас!

31

Анонимен

преди 3 седмици

Боже, колко мъдър човек! Кой сериозно си мисли, че нещо може да се реши. Трябва да се направи правителство! Едните да се обединят и да вземат властта, а другите да протестират, на кой му пука! Все недоволни ще има!

30

Анонимен

преди 3 седмици

Тоя горе на снимката с това Ухо от коя порода е?

29

Анонимен

преди 3 седмици

Партизан за Бой се стяга, мята пушка на рамо. В парламента той влиза, а там милиционера му я взема и вика: Всички праламентажисти в строй и всите Рософили без пушка заминавайте да се биете за Русия! Тя ви обича. Няма да ви избие! Ще ви върне обратно и всите ще ставате за милиционери!

28

Анонимен

преди 3 седмици

Гламчо като го натикаме в миша дупка и нещята ще се оправят.

27

Анонимен

преди 3 седмици

Кризата се разрешава с нови технологии, а те са: 1) Изпразваш си кратуната със старите Социалистически модели. 2) Засяваш си на кратуната нови косми. 3) Отиваш горе в планината. 4) Свързваш се директно с космоса и внимаваш някой да не ти одреже ореола около врата, или чутурата 4) Заставаш с лице към (((СЛЪНЦЕТО))) и казваш: Да пребъде Божият Мир! Да изгрее Божията радост и Божието веселие в нашите Сърца! 5) Слизаш долу в полето. Започваш да копаш и да засаждаш Коноп, а жена ти да Плете дерехи!

26

Съвет

преди 3 седмици

Референдум коя партия да направи правителство. Да се промени изборния кодек. Глас народен , глас божий. Видно е че никоя партия не желае да има правителство.Явно демокрацията при нас не работи.

25

ВСИЧКИ

преди 3 седмици

До Шарлатаните--------ГО ЗНАЕМ ТОВА!

24

ШУМКАРСКАТА МАФИЯ

преди 3 седмици

КАТО ОТ 9 СЕПТЕМВРИ ОКУПИРА "БЕРМУДСКИЯТ ТРИЪГЪЛНИК" САМА УМИШЛЕНО И ПЛАНИРАНО РАЗГЛОБЯВА ПАРЛАМЕНТА, ЗАЩОТО ИСКА ЕДНОЛИЧНА ДИКТУТАРА И ВСИЧКО Е ПО МЕТОДИЧКА НА РЕШЕТНИКОВ ! ЗАТОВА СЛОЖИХА МУН*ЧО ПРЕЗ 2016 Г. БЛЯ*ДОВЕТЕ ИСКАТ ТУК ПРЕЗИДЕНТСКА ГУБЕРНИЯ, КОЯТО СЕ УПРАВЛЯВА МНОГО ПО-ЛЕСНО ОТВЪН, ОТКОЛКОТО ПРОПОРЦИОНАЛЕН ПАРЛАМЕНТ, ИЗЛЪЧЕН ОТ "ПРОСТИЯ" "НЕБЛАГОДАРЕН" ***!.САМО ЧЕ, И ДЕЦАТА ВИЖДАТ ВСИЧКО ТОВА, КОЕТО ОЩЕ ПОВЕЧЕ ОТВРАЩАВА ХОРАТА ОТ ПОНЯТИЯТА "БЪЛГАРИЯ" ! ТОВА Е ИСТИНАТА !

23

Шарлатаните

преди 3 седмици

изпълняват поръките на Кремъл да разсипят политическата система в България. ПП и Радев са вредни за България.

22

путин

преди 3 седмици

До емо - иска точно това

21

емо

преди 3 седмици

единственият изход е смяна на конституционния модел от парламентарна на президентска република.

20

Анонимен

преди 3 седмици

То никой не ги вижда. Ама и никой нищо не вижда. В какво се изразява кризата. Струва ми се, че всичко е точно както трябва да бъде, а кризата плод на журналисти и анализатори.

19

ББ от Б

преди 3 седмици

Кризата като цяло, се намира на около 20 километра западно, от центъра на София......

18

Анонимен

преди 3 седмици

Политическите инжинери методически разсипват партийната система и задълбочават кризата умишлено. Пуснаха парашутисти шарлатани точно за целта. Докато не се изхвърлят от политиката ще сме на ръба на пропастта. Те са вредни за България, но са полезни за олигарси клиенти на прокуратурата. Те ги финансират.

17

Анонимен

преди 3 седмици

до 16 за какво спорят ли: ми примерно дали да те пратят на фронта в Украйна или не??

16

Анонимен

преди 3 седмици

На мен винаги ми е било интересно за какво точно спорят политиците? В смисъл какви толкова идеологически борби водят като нещата са елементарни. Държавата събира бюджет от данъците и с тези пари трябва да извърши определени дейности в обществена полза. Трябва да се строи и ремонтира инфраструктура. Пътища, водопроводи, язовири и др. Трябва да се управлява образование, здравеопазване, полиция и пожарна. Не разбирам какво има да спорят? То всички е от ясно по ясно. Има работа за вършене.

15

АМИ, ДА....

преди 3 седмици

....И ГЛАСУВАНЕТО Е ВЕЧЕ ИЗЛИШНО.....

14

КВИ СИГНАЛИ, БЕ....

преди 3 седмици

ТОЯ НАРОД Е ОЩЕ НА 1- ва СИГНАЛНА СИСТЕМА...ХАХАХАААА....