35

Мухахаха

преди 3 седмици

Русия НЕ ВНАСЯ НИКАКВО военно оборудване от САЩ. Така че американските санкции за износ на военно оборудване за Русия са НИЩОЖНИ И НЕНУЖНИ. Русия внася от САЩ единствено селскостопанска техника и продължава да си я внася. САЩ купува от Русия природни ресурси и продължава да си ги купува. ФАКТ. Дори след започване на войната стокооборота им постоянно се УВЕЛИЧАВА РУСИЯ ВСЕ ОЩЕ НЕ Е В СПИСЪКА НА САЩ ЗА ТЕРОРИСТИЧНИ ДЪРЖАВИ което много би затруднило търговията между двете страни.А САЩ не го искат.

34

Българин

преди 3 седмици

*** сащ започнаха да си мислят че ще контролират търговията на света много са объркали. Русия вече обмисля заличаване на терористите сащ . Северна Корея и Китай също

33

Иля Муромец

преди 3 седмици

Пакетът на чичо Сам става все по-малък.Нюню.

32

лицемери

преди 3 седмици

американо има постоянна търговска връзка с Русия, но мята санкции, които засягат американските съюзници, така е с куците съюзници

31

Не е ли чудно

преди 3 седмици

Всички войни на САЩ и сателитите им са законни, а войната на Русия за защита на руското население на Донбас - незаконна. След преврата в Украйна от 2014 година и осем години гражданска война те вече не искат да живеят в една държава с националистите от Киев. Да си припомним как са действали САЩ в подобни случаи. Президентът Рейгън например заповяда нахлуване на остров Гренада само защото там имало заплаха за граждани на САЩ.

30

Ама чакай сега

преди 3 седмици

Нали Украйна воюва срещу Русия, защо САЩ обявява санкций срещу Русия?!? Нека Украйна да ги обяви санкцийте, сащ защо се меси и къв го играе там ?!?

29

Анонимен

преди 3 седмици

Понеже предните сработиха добре?!?! Хахахаха, поради тея "санкции" покупателната способност на рускака е на 5то място в света в момента. Продължавайте така, жалки глобалисти

28

Анонимен

преди 3 седмици

Санкциите срещу Русия направиха така, че да се възобновят много производства, предоставени на чужди компании, да се създадат нови предпроятия, да се разработят нови земи и нови бизнеси. От снакциите, към които се присъедини и България, само ние страдаме, никога вече няма да се върнем на тамошния пазар, никога. САЩ иска да спре конкуренцията на газ от Русия. ЕС купува вчечнен руски газ. Както и да е, в Русия газифицират вече и малки селища. мегдан за пласмент достатъчно.

27

Анонимен

преди 3 седмици

И какво точно внасят ОТ САЩ например въгледобивно предприятие в Донбас? ....текстът ви , както винаги, е чиста повърнЯ. Нищо конкретно и с причино-следствена връзка.

26

Тап

преди 3 седмици

Нищо ново. Остава да чакаме резултата от Закона за непредвидимите последици.

25

Шукаар

преди 3 седмици

Бла,Бла,Бла.. конкретиката къде е?

24

Анонимен

преди 3 седмици

Путин: не мога да променя това което виждам, но мога да променя точката през която гледам и отишъл на гости в Корея на Ким Джон Ун Ха... И после казал: Това е достатъчно да промени онова което изживявам при прегръдка и онова което променя цялата гледка като ме отзаде врътка!

23

Анонимен

преди 3 седмици

Малко е , санкциите трябва да са безпощадни , сурови и всеобхватни за да разберат русите че така не може повече

22

АЗ

преди 3 седмици

ХА-ХА , бой по руските гнили тикви !! Избийте ги всичките !

21

Анонимен

преди 3 седмици

Какво ли не правят САЩ, за да се задържат на върха в икономическо и военно отношение. За САЩ враговете са първо тези държави, които икономически ги конкурират - ЕС, Япония, Китай. Във военно отношение враговете на САЩ са ЕС, Япония, Китай и Русия. Едва ли санкциите им ще спрат Китай и Русия.

20

Анонимен

преди 3 седмици

Как интересно се получава: на 6-ти бандеровците нападнаха Куска област, на осми-осми руският милиардер Дерипаска предяви ултиматум към Путин, руският президент не реагира на ултиматума, но вместо да вдигне ръце, да се предаде и да моли за пощада, той методично и на големи порции започна да ликвидира навлезлите в Курска обл. укри. Пиндостан наложи санкции срещу близо 400 лица и 60 компании, сред които "Норникель", собственост на Дерипаска. Пиндостан наказва своя слуга за неуспял опит за преврат.

19

Анонимен

преди 3 седмици

Украйна е поела по пътя на съдбата.В Южен Виетнам американците дори се сражаваха и вече го няма от 59 години Чистачките на Кремъл имат ли санкции?Ха,ха,ха!

18

Анонимен

преди 3 седмици

От компанията Кока Кола се обадили на Путин: - Здравейте Владимир Владимирович, обаждаме се от Кока Кола и имаме бизнес предложение. Ще ви дадем 2 милиарда долара ако за знаме на русия върнете старото знаме на СССР и някъде напишете "Соса Сола". - Предложението ви звучи интересно - отвърнал Путин - и аз ще го обмисля и ще се консултирам с Медведев. Затворил Путин телефона и се обадил на Медведев: - Здрасти, Дима, абе да те питам, спомняш ли си кога ни изтича договорът с Аквафреш?

17

Анонимен

преди 3 седмици

И всичко това благодарение на великият геополитик,стратег, плувец, ловец,кагебист и таксист, строител четвърти разряд, шахматист, главнокомандващ,баскетболист ,хокеист и историк Владимир Владимирович Путин!

16

Анонимен

преди 3 седмици

Недоимперията РАСИА: знаме - от Холандия, герб - византийски, химн - интернационал", територия - на Златната орда на Чингис, население - блатен планктон, расийски език - изкилифинчен старобългарски, история - фантазии на душевно-болни сатрапи като Сталин и Путин. Вечен крепостен затвор,управляван от нерасиани.