27

баба мара

преди 3 седмици

борисов защо не ги е подменил до сега сега негативите ще ги обере терзиевспрете вече строителството в софия вече не се диша водата свършва мислете вперспектива климатът се променя фатално садете дървета на всяко свободно място

26

Анонимен

преди 3 седмици

Аха, канализацията ... До вчера това не беше известно. ОК, хайде поредната допълнителна лента в София. След 1-2 години пак ще има задръствания в пиковите часове и пак в 90% от времето ще стои този път празен. Велоалея няма да има, тротоар ако има ще е широк 1м и новите дръвчета ще са там, така че майка с количка да се чуди как да мине. Изобщо София расте, но не се и развива!

25

Теодоро

преди 3 седмици

Жалки нещастници! И на вас скоро ще ви отсечът зелките...скоро!

24

Анонимен

преди 3 седмици

Униожи природата! Унищожи пътищата! Унищожи вело алеите! УУУ!

23

"Боли го"

преди 3 седмици

Но все пак дядо му е стоял начело на репресивния апарат на Георги Димитров и няма как да бутне "къщата" на "вожда" и "учителя"! Докато сечем дървета, за да спасим къщата на злото няма как да се оправим!

22

Винаги Има как!

преди 3 седмици

Като се бутне прокълната барака на Жоро Тарабата дето подари Македония на Югославия! Заради него Тито изби 30000 българи от Македония - целия им духовен и културен елит. Вместо да го спре той почна репресии срещу българите в Пиринско за да ги принуди да се пишат "македонци", та да можеш и Пиринска Македония да им подари! По план тази барака трябваше да я бутнат, а не да секат дърветата отсреща. Една кирка е достатъчна!

21

Анонимен

преди 3 седмици

Не всеки мозъчен лилпут е расовапуткаОтаналения контингент. Излиза че канализацията е по "възрастна" от възрасните дървета, Дърветата са от времето на Генарал Гурко, посланник Позитано и Посланник Лавале; и някма как Алексадър Стамболийски да е ровичкал в коренеите има за да прокара каналните тръби. Таке е при мозъчните лилипути от аналнияконтингент на ичка си айна.

20

Съсипи София

преди 3 седмици

Любовницата му Мис Бони изсече дърветата, направи София пустиня.

19

Анонимен

преди 3 седмици

Ще "засадят" нови. Как му повярвах на този! Нали ви знаем номерата продажници долни! Ще засадят едни клончета , като на другите места дето правиха ремонти - половината не хванаха ,една част ги отсекоха , а тези дето останаха Ще растат поне 30 години , за да могат да правят сянка- каквато им е идеята да ги има около тротоарите!!! Не като на запад - само бетон и малки тротоарчета , а слънцето си пече и ставаш черен от една разходка!!!

18

Анонимен

преди 3 седмици

Е затва на комунисти не вервам.Родени са в лъжи.

17

Анонимен

преди 3 седмици

Спасете ни от спасителите! Газят, мачкат, рушат и съсипват всичко докато ни спасяват.

16

Да бе

преди 3 седмици

Боли го фара тоя шестак...

15

Поправка

преди 3 седмици

Всъщност Мазил Резилев каза следното :"Боли ме к0реЦ за дърветата..."Просто Кукунелка Снайпера не смогва да 6ъл8а съчинения по картинки на конвейера за скромната сума от 300 гривни на парче.В бързината е пропуснал0 нЕкоя дума на Ушевото ДС-унука :) Проявете разбиране към предизвикателствата на независимата българска журналистика, каквото и да значи това...

14

Чичо

преди 3 седмици

Стига с тия дървета ? Нали после ще се разшири платното и ще бъде хубаво.Дървета ще засадят нови...що трябва да плачем ?? Стига 50 човека бойкотирали проекта...аман от загрижени ...искам разширение на Опълченска !

13

Анонимен

преди 3 седмици

Терзиев да поръча от ценните дървета да се издялат дървени дилда и да ги раздаде на ПП и Спаси Шопия за спомен.

12

Анонимен

преди 3 седмици

Оставка веднага

11

Анонимен

преди 3 седмици

Според мен е много по-лесно да не бъдат отсечени. Ама понеже повечето софиянци са гейове и всякакви други природни аномалии, да живеят сред камъни и бетон.

10

Анонимен

преди 3 седмици

До Анонимен 8 - Щото в Ница имат стратегия и запазват дърветата. Тук Терзиев да ти е обещал, че ще ги засади на друго място или после ще ги върне по местата им или наблизо някъде? Просто ще ги изсекат.

9

Cpt. William Lynch

преди 3 седмици

ЗАТВОР за ХУНТАТА на СГЛОБКАДЖИИТЕ !!!

8

Анонимен

преди 3 седмици

В Ница, когато се налага да разширят улица или да строят нещо, изкореняват дори големи палми така, че да ги посадят на друго място. Това го видях сочите си. Защо там може, а тук не може?