27

ЗАЩО

преди 3 седмици

НЕ РЕШИ ПОНЕ ЕДИН ПРОБЛЕМ КОГАТО ТРЯБВАШЕ АМИ СЕГА ПЛЕЩИШ ГЛУПОСТИ С ОГРОМЕН ДЕБИТ

26

Анонимен

преди 3 седмици

Късно е Ленче за китка!

25

Анонимен

преди 3 седмици

НИНОВА ТЕЗИ ВЪПРОСИ ЗАЩО ГИ ЗАДАВАШ СЕГА А НЕ ПРЕДИ КОГАТО БЕШЕ ШЕФ НА БКП

24

Анонимен

преди 3 седмици

Робството на Граб не се търпи!

23

Всичко е лъжа!

преди 3 седмици

Хората на "хидроинженера" от Банкя са източили язовирите за да печелят луди пари, а лъжат обществото, че тръбопроводите не знам какво и как да увеличат цената на водата и да сложат такси водомери!

22

Анонимен

преди 3 седмици

Виждаш ли "хидроинженера" от Банкя как тръгна да разнася кеша за изборите, а пък уж щял да реши проблемите, коиро е създал!

21

Анонимен

преди 3 седмици

Изкарай ги наяве Нинова и с това наистина ще спечелиш много на изборите!Всичко в Държавата на Борисов мирише на кражби!

20

Анонимен

преди 3 седмици

/1. Разпокъсана,неясна и безконтролна собственост на язовирите между 4 министерства,областни управители,кметове и частни лица.2. *** и продадени за скрап от ГЕРБ Напоителни системи.3. Стара и амортизирана водопроводна мрежа.4. Частни ВЕЦ на недосегаеми лица,които черпят водни ресурси и трупат пачки за сметка на човешкото нещастие на над 200000 души.Спрете ги временно,написа Корнелия Нинова./

19

Луна

преди 3 седмици

Нинова па започна да се прави на спасителка по всички фронтове. Тя щото е досегаема. Както и да се кълчи БСП няма да мръднат много повече като резултат на изборите. Да си хваща там онази книжка, която рекламира с лъжите си и да се отдава на старините си

18

Анонимен

преди 3 седмици

Боже боже и аз съм гласувал за тази жена в продължение на 10 годиниНяма ли кой да и обясни че водние централи са най екологични и електроенергията от тях е най ефтина. И нека тя да обясни, като несменяем депутат защо не работи ПАВЕЦ чаира и баташкият водносилов път и защо новите малки и ефикасни водни централи са частни и няма нито една нова държавна водна централа.

17

Анонимен

преди 3 седмици

Ами водата в Бг е на Бг. Пълнят се язовирите и за Гърция и Турция всичко, което е оток. Ако има повече, им се пуска. Да си правят язовири и те, а не за сметка на Бг.

16

Анонимен

преди 3 седмици

Комунизъм и национализация няма как да стане.Работническата класа са инфлуенсъри,фризьорки слагат ботокс ,фермерите карат Бентли.Ти да видиш

15

Елементарно Уотсън

преди 3 седмици

Нали и онази нейна гниида Петър Курумбашев има ВЕЦ. Нагла куха лейка.

14

баба мара

преди 3 седмици

я виж ти как се забързаха преди изборите загрижили се за хората и безводието та тозипроблем да не от вчера колко години климатът се променя няма зима и снягдпс сече гората на българия и изнася дървесината строят се ударно вецове застрояват се ударно градовете с бетон няма въздух вече и светлина и сега всичкив хор няма вода махнете се наи после от нс и ни оставете да си умрем спокоино

13

Анонимен

преди 3 седмици

Как при Тошо работиха ВЕЦ и вода в язовирите и за пиене и за поливане имаше, къде е водата, като поливните системи ги няма, ВЕЦ ли изпи водата.:))

12

Евала другарке

преди 3 седмици

Ако не беше взела отношение по темата, как щях да се досетя, че заради Бойко не вали и температурите са 40+.

11

Анонимен

преди 3 седмици

До Права е Нинова Нинова иска да убие и последните фирми които дават пари на българите! Това иска. Комунистческа глупачка!

10

Права е Нинова

преди 3 седмици

Не може, когато няма вода за пиене, водата от язовирите да се използва за производство на ток, за да се печели от това.

9

Пак по опорката?

преди 3 седмици

До GPT: Добре, оп'люваш Нинова. А нещо по темата да напишеш?

8

Далай Лама

преди 3 седмици

Ами, бедстващите нямат ли под ръка колове и камъни ? Всичко се решава от повече хора с подходящи ударни предмети в ръка. В стари времена такива "недосегаеми" са ги гонили по площадите и са ги бичували публично ! Овчият български народ ще си носи бремето на собствената си глупост мноооого дълго време още !