36

Анонимен

преди 3 седмици

До Анонимен 41 - "Почти всички украйнци са богати и карат скъпи коли и джипове" Защото успяха да избягат именно тия ,които си платиха за да напуснат Украйна ....Затова изглежда ,че всички са богати .

35

Анонимен

преди 3 седмици

"НАП прогони 30 бежанци от Украйна " - Ужаст ,как така ще прогонят - "в хотел в курорт край Варна" Веднага да се организира протест против това "прогонване "

34

Анонимен

преди 3 седмици

Зеленски даси ги пребита всичките от България ,а не да мобилизира деца на 16 години

33

Анонимен

преди 3 седмици

Почти всички украйнци са богати и карат скъпи коли и джипове ,всички е нужно да ги върнат в Украйна особенно от сл.брсг и Варна там е пълно с украинци ,гадове фашисти обратно при Путин даьсе сражават за Зеленски

32

Анонимен

преди 3 седмици

След като войната вече се води на руска територия аз не виждам причина да приютяваме украински "бежанци"

31

Анонимен

преди 3 седмици

eha 600 обучения 23 000 човека , що ядене и пиене ще падне с народна пара .. тежко ни на нас данъкопадците ..

30

Жалка картинка

преди 3 седмици

За българите фургони за окраинците дето ги хранутят две години хотели. В целият свят бежанците са в лагери при полеви условия. Като искат повече да работят. Що не отидете някъде е някоя държава и не поискате някой да ви осигури безсрочна лежанка в хотел.

29

+-_

преди 3 седмици

Само 30.Да домъкнат цялата украинска *** кой без крака,кой без ръце, проСТи'я българин ще ги обгрижва.Пуста сопа и обратно при зелената гадина.

28

Ханко Брат

преди 3 седмици

Пуснете уеб камерите на турската граница Лесово и Малко Търново-90% от преминаващите автомобили и автобуси са украински!Това не са бягащи от война а тръгнали на курорт!)

27

Анонимен

преди 3 седмици

и това лошо ли е, пратили ги в хотел край морето?

26

Чобан Ходжа до ХиХи

преди 3 седмици

Естествено, аз съм ***, живея в краварника и всеки път като чета ка диваците в БГ се трепят по пътищата, по светофарите и където им падне си сипвам ракия вдигам наздраве за един двама иддиоти по малко на земята и удрям една злобарка в тяхна чест. Чиърс.

25

Анонимен

преди 3 седмици

Щом базата ,ще се ремонтира през лятото е момента ,не през зимата.Добре е било да им осигурят придружител ,но ако от Агенцията за подпомагане не да се явили е техен проблем.След като има болни ,оперирани и трудно подвижни да останат в БГ ,те не са изгонени ,а преместени.където е възможно.Обикноврните хора нямат вина за войната,те са жертви на военна агресия.

24

Анонимен

преди 3 седмици

Преместили ги в курорт край Варна .... въх, горкичките..... ще кажеш, че в трудов лагер са ги изпратили хрантутниците

23

УКРе Касапър

преди 3 седмици

Жалко за хората.Те до сега не са убили нито укъръ нито русъръ.Уредили се да авантят лебец, легълце,операционе без платашционе.Това са обаче родителите на онези дето някои за сега имат по 4 крайника,други по 3,трети два,4ти без 4,а най другите са връщани на сейествата в кутии без вътрешни органи,или с по 3 крака,8 ръце,без глава и кръв.Дека сичкио тоьо матриал завлекоха,ни съ знаи,но са знаи кои го направиха-ония с мерцедесите и ферарите,чуеш ли бе зелензадниксвински шо неизтрепаш главорезите?А?

22

Георги Илиев Митев

преди 3 седмици

Има и селски бежанци от селата в Република България настанени в столицата, които са българи и роми настанени в блок 237 вх." В" на квартал Обеля 2 (в столицата ни) от трети и седми етажи, които също искат да ги настанят в хотел. НАП ще трябва и за тях да се погрижи, тъй като се оплакват непрекъснато от силни шумове в блока .

21

Егати

преди 3 седмици

Подвеждащото заглавие , що така Стелче !

20

Libre comme air

преди 3 седмици

Нап да се обучават как да си напишат собствените некролози!!!

19

Анонимен

преди 3 седмици

Гонят ги за да настанят руснаци от Курска област. Там Украйна вече трайно се настани.

18

Анонимен

преди 3 седмици

Тука идват само руските украинци, тези които са риснаци, говорят на руски. Надяват се скоро и Русия да стъпи тук и да са си у дома.

17

Анонимен

преди 3 седмици

Малко са, да изгони поне 30 хиляди. Повечето са тук купили имоти и са харчат парите, не са бежанци.