45

Бай Ганя

преди 3 седмици

Ама Кире затуй по-богат- чел много книги в Харвардя.а Баце сал Винету чел!? А и Кире на любовния фронт по-добре изглежда- по парапетите мачка сочни дамски дупен_ца,а наш Боко...сам толу_пе на спалнята напреки тумбака полага с празни ръце...

44

Анонимен

преди 3 седмици

В пондрелник няма да има кабинет!

43

Главчев,

преди 3 седмици

Ако ще сменяш министър, с когото работи толкова месеци успешно, избери Бойко Рашков. Той и без това е безобиден от па,дъК. След изборите на никого няма да липсва. А ще запазиш и един професионалис за бъдещето.

42

ВОНИ

преди 3 седмици

КАК МОЖЕ ПРЕЗ 2019 ГОДИНА ДА Е ТЕГЛЕН КРЕДИТ ОТ 150 МЛН И ДА НЕ Е ОБСЛУЖВАН ДОСЕГА, И 5 ГОДИНИ НЯКОЙ В ПРОКУРАТУРАТА ДА ДРЕМЕ И СЪВСЕМ УМИШЛЕНО ДА СИ ЗАТВОРЯ ОЧИТЕ!!!КОЙ Е ТОЙ?

41

Анонимен

преди 3 седмици

Нещо много " притеснен" ми се виждаш др Борисов! Защо така " бързаш"? Страх те е,и тези " сигурните" които те подкрепиха,на предните избори,да Не те " разлюбят" ли?-:) Доста голяма маса избиратели на ГЕРБ те разлюбиха! И още Ще Има Гаранция!!-:) Ще ги видиш след изборите!!!-:) Погрешна ще е " надеждата" ти,че Ще " Хукнем" всички да " гласуваме" за Групировката ти ГЕРБ!! На тези предстоящи избори,всички Ще сте НА ДОЛУ!!-:))) Пак ще " влезеш" в НС ,но само Толкова!!!-:)

40

ПроСоТо

преди 3 седмици

наглец,лицемер и циркаджия !...Циркаджилъците му минават,защото по-отстрелян народ от нашия няма !

39

Сега

преди 3 седмици

Който работи повече има и повече пари

38

Анонимен

преди 3 седмици

НЯМА НАДЕЖДИ. ЗАТВОР ЗАРАДИ ПЪТНАТА КАРТА И МИЛИОНИТЕ ПОДАРЕНИ НА РУСИЯ ОТ МОЯ И НА ВСИЧКИ БЪЛГАРИ ПАРИЧКИ. ТОВА Е ЕДИНСТВЕНОТО РЕШЕНИЕ. РАЗЛЕДВАНЕ ЗАРАДИ БОТАШ. А НЕ БЕЗПЛАТНИ ПРЕКАРВАНИЯ НА ГАЗ НА ХОРАТА ДА ВИ ПЛАЩАТ СМЕТКИТЕ. ВИНОВНИТЕ В ЗАТВОРА. 35 ГОДИНИ ПРЕХОД СТИГАТ.

37

Пълен лъ ец

преди 3 седмици

Борисофф обикаля кмвтовете с джипката , за да раздаде парите за купуване на гласовете за изборите, а уж е да решава безводието, което той сам сътвори, като построи Путиновия газопровод с бтлгарските данъци и такси!! Умни българи, не гласувайте за този подлец!

36

Анонимен

преди 3 седмици

"Да се решат проблемите!" , които той 15 години създава на държавата!

35

Зозо

преди 3 седмици

Хахааа, ами като нямаше сняг и не е валяло 2 месеца от къде вода бре?

34

Анонимен

преди 3 седмици

В понеделник пак няма да има кабинет, защото ромските фантазии от пяна свършват!

33

Анонимен

преди 3 седмици

Вместо да даде 3 милиарда за решаване на проблемите с водата той даде народната пара за да строи на Путин газов поток. Сега се загрижил, че хората са на сухо?!!! Тотален лицемер и некадърник!

32

Анонимен

преди 3 седмици

Каквото и да направи Главчев с министъра, все ще се намерят хора да го плюят. Ама, както казваше един мой познат - аз да не съм петолевка, та всички да ме харесват.

31

Ох

преди 3 седмици

Най-трудно се раздели с Цвъки.

30

Анонимен

преди 3 седмици

Бойко залязва, бъдещето е на Делян.Делян е подготвен да води родината.С две сериозни образования- икономика и право.Делян няма грешка.Има и чувсгво за хумор.Съсипа Радев на практика.Мистър Кеш ще остане фолклорното определение за агента на Москва, влязал в президентството и предизвикал най - голямата политическа криза след 1989г.

29

Анонимен

преди 3 седмици

- Татко, защо когато корабът потъва, капитанът вика "Първо жените и децата"? - Синко, преди беше лесно - корабът потъва и първо се спасяват жените, а сега докато уточнят кой какъв е.... акулите чакат гладни!

28

ех .Бойче

преди 3 седмици

Как за тябе преди 23 години не каза, че си прескочил границата.Да те пратят на бо...ка.Ама тогава беше любимец на медиите.

27

А

преди 3 седмици

Защо да не отиде пред президентството? Да беше слезнал и Радев с юмуручето. Радев не изложи никакви аргументи срещу Калин Стоянов. Просто не го иска в списъка.

26

А бе

преди 3 седмици

Интересува го и да напазарува гласове.