10

Анонимен

преди 3 седмици

Ясно, много е западнал.

9

Варненец

преди 3 седмици

Джо да дойдем да ни почерпиш ли , че друг вариант с тез заплати дет вземаме невиждам да хапнем от ребърцата

8

Петев

преди 3 седмици

До АнонименОбръщението "миличък" го пропуснах. Не си спомням да сме си пили ракията заедно, некога!

7

Петев

преди 3 седмици

До Анонимен Дори и да са само няколко десетки милиона е достатъчно. Да , не е популярна музика, прав сте! Това е на границата между мелъди рок и рок. Всеки има право да слуша музиката от която изпитва най голямо удоволствие. Може ли да дефинирате ,какво значи комерсиална музика? За класиката няма да питам, че да не влезнете в капана на собствените си лъжи.

6

Анонимен

преди 3 седмици

Петев, миличък, този рок певец е известен на няколко десетки милиони души по света. Това не е популярна музика. Мерси. Не, не слушам чалга и разни транс и техно и подобни. Класическа музика, джаз, комерсиална. Включително и отчасти рок.

5

Петев

преди 3 седмици

А на всички вас "анонимници", дето цял живот сте анонимни ще кажа следното. Този феноменален рок певец, е известен на около 5 милиарда души в този свят. Вас кой ви знае? Та вие нямате и доблестта да си поставите имената дори ,когато хвърляте с шепи мръсотия. Знам , ще кажете:...и той ще умре! Така е, ама вие умирате всеки ден бавно и мъчително от омраза и завист!

4

Петев

преди 3 седмици

В статията, единствената истина е тази, че Джо и неговата съпруга посещават за втори път този ресторант. Много късно живеете бре списвачи, много късно. Концерта във Враца по покана на Кмета Г-н Каменов, беше преди има няма две години и половина. Вие, дето уж сте призвани да пишете вярни неща ,сте абсолютни лъжци и го казвам без извинение. Така се прави евтин ПР. Тази година точно на 14 ти септермври Джо ще пее на рок фестивал в Норвегия.

3

Анонимен

преди 3 седмици

Добре е от Deep Prupre през Берковица, Враца и Монтана голЕм прогрес...

2

Анонимен

преди 3 седмици

Аман от рокаджии-извратеняци. Аз въобще и мразя музика. Ушите ми настръхват като чуя някакво дори подобие на музика.

1

баба Пена

преди 3 седмици

Бая требе да е закъсал че да иде да пее у западналата част на България