48

Петърчо

преди 3 седмици

Скоро,много скоро,ще квичите силно,щом си навлякохте тази напаст

47

555

преди 3 седмици

Дуисбург е новото Столипиново

46

Русия

преди 3 седмици

Атлантицити и робство?

45

Анонимен

преди 3 седмици

Надявам се тяхната родина да си остане Германия, всички знаем кои са тези българи, ама хайде да не пишем

44

Анонимен

преди 3 седмици

Западните комедианти много ни забавляват. Наблъскани като животни от цял свят, в един западен зоопарк.

43

да ама не

преди 3 седмици

това са неграмотни талибани които отиват да точат социалната систама на Германия.Това че били скъпи наемите изобщо не ги тревожи защото те така или иначе парите ги изкарват с кражби, проституция , телефонни измами твърде вероятно дрога цигари и пр.

42

Анонимен

преди 3 седмици

Тюркската шваба обясняв как *** венци били репресирани в България. Някой не го ли е осведомил, че галениците НПО-тата и соц. служби са с привилегии в родината си. Не плащат данъци, такси, сметки, взимат кредити от банките, които после не връщат и прочее. Преди години в самолета за Айндховен един римлянин ми се хвалеше как правел 10-15 хил. евро на месец на гърба на събратята си. Какво повече да кажа....

41

до 40

преди 3 седмици

До До Немеца 28...на всеки изпит се събират пари за професора.Представяте ли си на всяка изпитна сесия каква сума се прибира?Затова няма знания и дипломите са фалш,без покритие.А без знания няма да те търпят и плащат.

40

до 35

преди 3 седмици

До Анонимен.Етноса?Не може да се съобщава.По лични карти са българи.Затова сме под един знаменател всички.Милионите за интеграция къде потъват?Тайна.

39

До Немеца 28

преди 3 седмици

Не искам да ви поучавам, но и България и Германия, и българите и немците се променят. Тук има професии, които изкарват повече пари от същите в Германия. Последната изпада в рецесия заради войната и това ще се отрази на всички ви (не злорадствам). Колкото до пиенето на бира по парковете у нас ами не е задължително и не се и прави много много поне в София както споменахте. Кръщелникът ми замина да живее до Франкфурт на Майн(ата си) и скоро ми каза че ако сега трябва да избира не би заминал.

38

Да бе

преди 3 седмици

Нашите ро..ми експлоатират своите си. Германците нямат пръст в тази работа а и не ги интересува.

37

Анонимен

преди 3 седмици

Синан Сат се казвал авторът на този пасквил. Тоест, един от новите германци. Уж дава информация, а всъщност не е информиран относно това, какви "сладки парички" получават тук онези, които не могат да четат и пишат и цял живот се водят трайно безработни на соц.помощи. Несаредки случаите, прикоито такива жени получават повече от работещи висшистки само заради това, че произвеждат биологични единици, които после пускат на произвола да оцеляват както могат по улиците на маалата.

36

Анонимен

преди 3 седмици

Щом дойчовците си търсят белята и са им малко грижите с гостите на Меркел, нека да разясняват н нашенските индийци какви са им правата. После няма да могат да се отърват от тях, но това за нас е добре. Нека да се изнесат и повече да не се връщат в Бг.

35

Тъ.панар

преди 3 седмици

"Повечето от тях, най-вече жените, не могат да четат и пишат, израснали са в гета и в контекста на корупцията и репресиите от страна на държавните органи в техните родни страни..." Репресирани от държавните органи в родните им страни?Бе то в тоя вашия леген остана ли нещо за плискане, че продължавате? Дайте им по един кон и по една каруца и ще видите за какво става въпрос. Репресирани били...

34

Анонимен

преди 3 седмици

Защо не уточняват и етноса? Иначе, ние си знаем кои правят край домовете си планини от битови отпадъци, вдигат нетърпим шум и са пословични с арогантното си поведение.

33

Анонимен

преди 3 седмици

С.а.п.у.н. е не ензурна дума?! Съвсем се оляхтИ, провинциятааа!!!

32

Анонимен

преди 3 седмици

Тези са матриал за *** веее. Един ден тоя либерализъм ще изчезне и тия цветнокожи ще ги варим в казаните за ***!!

31

Анонимен

преди 3 седмици

Да се забиеш без бой в германия си е само по себе си диагноза и без освидетелстване е ясно за мисловноро ниео на жертвите.

30

Анонимен

преди 3 седмици

Българи?! Я пак! А говорят ли на български изобщо? Лъжливи дойчОвци както обикновено мила моя майййнольо.

29

до 28

преди 3 седмици

За заплатите в София си прав. Само продавачка може да работи за 3100лв.. Това е мизерно заплащане за неграмотни. Или селска тетка в администрацията. Другаде подобно ниско заплащане няма. Само ми е жал за лекари и учители, че и те започват на толкова, но не след дълго, ако са кадърни, печелят по толкова на няколко дни.