22

Успешен инвеститор

преди 3 седмици

Златото е цикличен актив. Не се правят пари от държене на злато, а само се запазва стойност. Ако искате да правите пари от злато, не инвестирайте, а търгувайте със злато чрез дялове на Xetra Gold чрез някои от брокерите за акции, като например Trading 212, при които няма такси.

21

Анонимен

преди 3 седмици

Златния стандарт в САЩ го вавеждат преди 100 години . Обират златото на хората от банките в пладнешки обир и приемат цена от 25 долара за тройунция . Сега 100 години по късно е 100 пъти по скъпо 2500 долара . Тез дет са кеширали в злато бая са спечелили без да играят на борсата :))) За пръв път го обезценяват още през януари 1934 . Правят го 35 долара . Те толкова издържа златния стандарт .

20

Анонимен

преди 3 седмици

Петрола май ще го намаляват . Принца говори за война пак . Много станаха маймуните на този клон а световната икономика се свива . Като падне петрола на 70 ще почнат да пукат разни шисти морски добив . Там дето е скъпо да се добива . И след година пак нагоре . На запад не искат да инвестират вече в петрол . Много изфалираха . За да свалят лихвата трябва да печатат а няма да има много ефект при толкова задлъжняло население .

19

Пфф

преди 3 седмици

Златото нищо не произвежда, то просто е метал. Който иска да си инвестира в злато, щом му харесва, но това за мен не е инвестиционен продукт. Златото е само за хора над 70 годишна възраст, на които не им остава много живот и искат по някакъв начин да си защитят парите от инфлация. За тези с апокалиптичните прогнози, цената на златото ще е точно толкова, колкото ви дадат за него. При глобална война най-ценното е ориза, патроните, водата и консервите. За 1 литър вода, ще си дадете всичкото злато.

18

До 17

преди 3 седмици

До сега за последните 20 години никога златото не е падало с 50 процента както прогнозираш, щото влезлите напечатани долари са се увеличили 5 пъти, а няма как да напечаташ 5 пъти повече злато за 20 години. В най-лошия случай да падне до 2000 евра и после бинденко шорошистите като напечатат пак няколко трилиона хоп нагоре

17

Анонимен

преди 3 седмици

До Анонимен 17, Мумче - ти на пазаря думатита ли прудаваш чи си толко сигурен? Ако си банкерь - седи си на банката(като си му е диумата идва от маса-сергия). И не лъжи хората. Търгувай си от сергията с днешни цени . Не съм видял наженския пазар някоя кака да продава фючърси.

16

Анонимен

преди 3 седмици

Мога да направя прогноза за 1500-1700 долара за трой унция , но икономистите ще ме разкостят . Преди време петрола беше доста висок и тогава казах 77 долара за барел и ми казаха , че не разбирам , днес е 77 долара , а скоро ще е 57 долара .Знам че ще ми скочат за тези прогнози , но това е моето мнение . За почитателите на биткойн имам прогноза , около Нова година 20 000 долара

15

Анонимен

преди 3 седмици

Бъфет още преди месеци зае позиция КЕШ , махна доста от акциите , а златото той изобщо не го харесва като инвестиция .Интересното е , че БлякРок , също излязоха от златото

14

Анонимен

преди 3 седмици

Ако ФЕД намали лихвата с 0,25 , това поскъпване на златото вече е изконсумирано , ако намали с 0,50 тогава ще има скок в цената на златото . По принцип моята прогноза е за спад на цената .

13

Анонимен

преди 3 седмици

В златото не се инвестира а се кешира . Резултатите от потреблението в САЩ баха много слаби после Бъфет кешира и се сринаха пазарите на запада . Ако лихфите по 10 годишните са под 5 % значи се печата . В САЩ населението е много задлъжняло . Трябва да си внасят виетнамци ама без дългове . А Бъфет що кешира ???

12

Сата НАТО

преди 3 седмици

Инвестирайте в тухли и цимент, като унщожите Софийското поле, ще се радвате на гробниците си.

11

Анонимен

преди 3 седмици

Има злато в някой реки. По време на пандемията като затвори всичко и нямаше какво да правя по 3 пъти на седмица ходех за злато. Скоро не съм ходил че голяма жега и вода няма много ама като захлади пак ще отида.

10

Анонимен

преди 3 седмици

До хаха!, да беше прочел поне една книга за инвестиции, та да знаеше, защо не си прав :)

9

Анонимен

преди 3 седмици

Такива анализатори като тоя ги зарежи ... как може да съветстваш хората да инвестират в крипто, което няма никакъв фундамент. Кажи си, че си спекулант с хазартни наклонности и тогава ще го разбера, ама финансов анализатор :) Какви финансови параметри анализира на криптото, като там са само технически спекуланти и бивши комарджии, както и една камара случайни инвеститори с портфейли в револют :))

8

Баш Финансист

преди 3 седмици

Когато пазарите казват - купувайте, то тогава продавайте и обратно. Много често финансовите пазари се манипулират чрез пускане на слухове за поскъпване или поевтиняване.

7

хаха

преди 3 седмици

Когато беше евтино всички мълчаха като риби. Сега като е скъпо всички викат - инвестирай! Та така работят пазарите. Ако следвате тълпата винаги ще сте на загуба.

6

Спеца

преди 3 седмици

Искам статия за Недвижимите имоти викнете някой от Адрес брокераст да ми каже колко е поскъпнала тухлата в Сф и колко космически сделки са направени на космически цени . Илън Мъск след Белоградчишките скали Искал да направи оглед на Пентхаус в Банишора

5

Анонимен

преди 3 седмици

Шъ инвестираш ако имаш пари. И ква е тая инвестиция ? Нали непрекъснато трябва да играеш на борсата и да правиш покупко-продажби за да си докараш доходи от инвестицията, а не да си купиш малко злато да го държиш и да му се радваш. Тази статия не е за народонаселението. Никва полза.

4

Спеца

преди 3 седмици

Ша купувам коптор в София

3

хаха!

преди 3 седмици

Точно във физическото злато е истината, но нещо взе да не достига и започват да ни убеждават колко е хубаво да си купиш обещания!