11

Анонимен

преди 3 седмици

В Сахара и Намиб

10

балканджи Мишо

преди 3 седмици

Имам още по-добра идея - всички успели и богати чернокожи спортисти и тези от развлекателния бизнес да се върнат от където са дошли и със свойте знания и умения да направят африка проспериращ континент.

9

Двоен стандарт

преди 3 седмици

Състезанията с коли трябва да се забранят. На мен ми вадят душичката колко замърсявала колата ми а те за времето на състезанието замърсяват въздуха в пъти повече.

8

Анонимен

преди 3 седмици

до 5 Ти си се накефил тогава на Верстапен, но той тази година ще направи 4 последователни титли, а е само на 26 години. Когато счупи рекордите на Шумахер и Хамилтън от 7 титли, а той ще ги счупи, ако е здрав пак ли ще му се кефиш? Не се заяждам, простo ми е интересно. :)))

7

Анонимен

преди 3 седмици

До Анонимен 5 - Баят хейтър :)

6

Анонимен

преди 3 седмици

Кой ще ги организира в Африка и по-важното - кой ще ходи? Нали Сливен го гласяха за F1! Помните ли, какво стана - искаха 200 000 места за туристи, а нямаше и адеквватно летище. Демек няма къде да спят всички хора, няма как да бъдат транспортирани, без да мяза на някакъв поход през планини и полянки, а после няма как да бъдат изхранени, няма болници, няма достатъчно забавления за всички ... И какво? Имаш Кайро и Тунис. Останалото или няма ифраструктура или е "нестабилно".

5

Анонимен

преди 3 седмици

Тоз пък за къде се готви като вече е приключил с формулата. Накефи ме как Верстапен в последната обиколка го задмина за да му отнеме възможността да стане рекордьор по титли и не за друго, а защото не успя да изпревари Шумахер по титли. Яко се изкефих на лудия холандец Макс тогава.

4

Анонимен

преди 3 седмици

Хамилтън има пари и може да построи писта в някоя африканска държава!

3

Hoh

преди 3 седмици

В Руанда ще имат ли 300-400 евро за билет или и това трябва да им спонсорират

2

Анонимен

преди 3 седмици

Много места, особено в Европа, са далеч по-колоритни от Африка. Не е цветната публика, която да му липсва. Иска да помогне и на тези извън пистата.

1

Чичо Том

преди 3 седмици

как няма да иска в африка нали е от моята колиба чичо томовата.