11

Анонимен

преди 3 седмици

Сако хора с ограничен умствен капацитет и личности от ОПГ моат по този начин да променят конституцията и с това да гарантират поставянето на зависими хора на министерски позиции

10

Анонимен

преди 3 седмици

Тръбичката на Тиквата отново я пуснаха по медиите.

9

мак

преди 3 седмици

Това, че в училищата сега няма лгб пропаганда не означава, че в бъдеще няма да я има. Ако падне законът, ще отвори врати за всякакви индивиди, които ще довтасат в училищата да налагат своята пропаганда и ще промиват мозъците. И както твърди, законът има цели навън, а не в училищата, може да се каже, че липса на такъв също има цели навън. Ако въпросните бяха дискриминирани, стигматизирани, без работа, без права, не смятате ли, че щяха да ореват света?

8

Анонимен

преди 3 седмици

Как обичат нашите медийки да се лигавят с някоя дума.То не беше сглобка, ротация, а сега домовата книга.Брей, ако тия талибани дойдат в Бг и спрат говоренето на нашите западни кариерни жени, малеее.Те ще умрат ако не говорят, страдат от логорея.Тая, Силвия Великова, Ризова, Костадинова.

7

Анонимен

преди 3 седмици

- Татко, защо когато корабът потъва, капитанът вика "Първо жените и децата"? - Синко, преди беше лесно - корабът потъва и първо се спасяват жените, а сега докато уточнят кой какъв е.... акулите чакат гладни!

6

Що бе

преди 3 седмици

Да не са свършили агентите на ДС ? Все се намерят там някакви предатели да "поемат" управлението.

5

Удобните

преди 3 седмици

Отново получиха навременна трибуна. Инвестор, когато президента се фокусира върху определена личност трябва да има и конкретно предложение. Което само по себе си е грубо вмешателство. Но в противен случай може да получи и нещо по лошо. Или очаква Главчев да издигне Б Рашков.

4

Анонимен

преди 3 седмици

Мазненето не променя нещата!

3

шопен

преди 3 седмици

Тази пак я пуснаха да ни облъчва.Мън,мън,мън..и така до пенсия.

2

баба мара

преди 3 седмици

домовата книга е позор на прос-ти-те хора мислете на изборите какво гласувате

1

психопат

преди 3 седмици

социолог каква без мислена професия.