10

Обективен

преди 3 седмици

Браво, има много кадърни и свестни доктори и в България. Бог да им въздаде за доброто!

9

Анонимен

преди 3 седмици

Информацията е по-скоро ПОЗОР за София !!! Позор за претенциите, надменността и липсата на желание да се помага на пострадали. ако искаха, болничните власти щяха да създадат организация. След като И в София няма квалифицирани, подготвени лекари, помислете какво би било при евентуална природна катастрофа или война. падение направо!

8

Анонимен

преди 3 седмици

"След отказ за хоспитализация в две лечебни заведения" .........???!!!

7

Анонимен

преди 3 седмици

ДВЕ БОЛНИЦИ ОТКАЗВАТ ДА ПРИЕМАТ !!!!!! Какво пречи да има общ регистър с лекари специалисти в софия и при крайна нужда да бъдат викани наа друго място???? Тези болници са към здравна каса, каквото се плаща на едното място, би трябвало и на другото. или не? И още : Къде им е Хипократовата клетва???? Не са ли наясно, че всяка минута е важна?

6

Анонимен

преди 3 седмици

Моят баща е на 88 години, 36 набор е, досега никога не е боледувал, и на другото отгоре пуши от вече 60 години, ама не пие. С 300 зора го заведох в болницата поне едни контролни прегледи да си направи, през целия си живот само веднъж е ходил в болница и то защото падна и си счупи ръка. Отведохме го, направиха му изследване, лекарите се шашнаха- никакво отклонение, ни кръвна захар, ни кръвно, ни холестерол, даже лекарката излезна и казваше на 90 години е дядото, а никакви отклонение в здравето!

5

Анонимен

преди 3 седмици

До АнонимеН 3. Верно ли се чудят ?

4

Анонимен

преди 3 седмици

Защо пак две болници са отказали да го приемат?! Здравни платени ли няма?! Какво?! Тия търговци на лечебни услуги кога ще разберат, че човешкият живот е ценен и че не се измерва с пари!

3

АнонимеН

преди 3 седмици

ЕДНИ СЕ ЧУДЯТ КАК ДА ЗАПАЗЯТ ТЯЛОТО И ЖИВОТА!А ДРУГИ КАТО ТЕРОРИСТИТЕ ПУТИН КАК ДА УБИВАТ ЗА ДА КРАДАТ! БРАВО НА ДОКТОРИТЕ!

2

Анонимен

преди 3 седмици

Значи е било трудова злополука. Как се пада върху закачено огледало не ми стана ясно.

1

Анонимен

преди 3 седмици

браво на докторите!