322

Анонимен

преди 3 седмици

спете,ако беше у Гърция и за 2% щяха да скочат ,ама тука овчици които се надяват друг да протестира вместо тях

321

до 314

преди 3 седмици

До Ддд,тези 80% не са се загубили,трансформирали са се в палати на работещите във вашето ВиК,*** виж само един от палатите на всеки един от инкасатортие,нямаш ли идея какви заплати получават,какви преми на всеки 3 месеца,отделно пари за дрехи,храна,заплати за Коледа,Великден,лятото,край нямат привилегиите им,имаш ли и идея какви дебели връзки трябват за да започнеш работ там,простосмъртен не може и да приипари,така че ревете срещу тях,душманите ви са те

320

Анонимен

преди 3 седмици

Чеповете, с които запушват дупките в соц. тръбите да не са поскъпнали с 20%.

319

Дори да платим

преди 3 седмици

Неустойка на Концесионер София, за да напусне България, пак ще сме на печалба. Само за 2 поредни години печалбата на Концесионера е ЕДИН милиард и 600 милиона лева. Като не изпълнил Иснвестиционен план за намаляване на загуби, и не плаща концесионна такса. Кърпи на парче. Загубите от 60% по трасе, ги плащат софиянци, калкулирани в общи части, които са СТО процента над лични разходи вода. Плановете на Концесионера са 10 лева за кубик, сега е около 4 лв. Или минимум СТО ЛЕВА на месец само за ВОДА

318

Ддд

преди 3 седмици

До Бай ТошоЧиба ще викаш на баща си, който не те е хвърлили на пердето едно време, а те е създал

317

Анонимен

преди 3 седмици

Защо,защото България е сключила с израел споразумение за управление на водите?

316

Колето

преди 3 седмици

Значи ИНФРАСТРУКТУРАТА Е ПЛАТЕНА от БЪЛГАРИТЕ (нашите бащи , майки , баби , дядовци , прадядовци и прабаби ... А ТЕЗИ СЪСЛИ от чуждата компания уж "СОФИЙСКА ВОДА" наготово взеха ИНФРАСТРУКТУРАТА и сега само ни ЦАКАТ ФИНАНСОВО с БРАДВАТА !!! Водата се ДОБИВА БЕЗПЛАТНО ОТ БЪЛГАРСКИТЕ НЕДРА , т.е. ТЕ КОРПОРАЦИТЯТА СОФИЙСКА ВОДА не е законно да ни цака за изразходено количество вода след като ТЕ не я ПРОИЗВЕЖДАТ а крадат наготово от нашите народни планини и територии !!! КРАДЦИ !

315

дедо от село

преди 3 седмици

Сега по демокрацията седите жадни и ядете бокклуците и поммиите на запада,ама сте свободни нали?Измряххте от лъжите и отроввите им и още се давате да ви водят за носовете като добичета! Ей,*** народ си бяхте и такъв ще си останете!

314

Анонимен

преди 3 седмици

Тези са голяма мафия, 5 лв. кубика да не е малко, да не вземем да ходим с тубите да пълним до там ли ще ни докарате?

313

ля ля

преди 3 седмици

какво правят водоцентралите за да се подобри качествето на водата и до кога ще ни грабят за аварийте им и некомпетентността им за развитие и подобравяне на водоносната мрежа! а сега и софийска вода е еврейска! абсурд след абсурд!

312

Бай Тошо

преди 3 седмици

чиба соросопитек за фалити ще ми говориш !

311

Ддд

преди 3 седмици

До Бай ТошоЩото преди да влезем в ЕС, цъфтяхме и връзвахме, и не бяхме фалирали два пъти, като държава?????Вие къде сте живели преди демокрацията, на МАРС ли?Или сте били още в топките на баща си?

310

Ддд

преди 3 седмици

Правят 80% загуби на водата до довеждане от язовира до града в Шуменско, плащаме 6.40 лв. кубик вода. И все са на загуба, и все не с е справят. Кой и за какво управлява тези ВИК, когато нито влагат пари от себе си, нито правят подобряване на мрежата, но винаги искат увеличаване на цената всяка година, защото видите ли, има ли загуби 80% от водата.

309

Бай Тошо

преди 3 седмици

Как въври евроатлантизма българи ?? *** от жажда сега и бутайте 60 годишни влакове :)

308

шмatka

преди 3 седмици

Кой прави така ,че от 35г в България да е суша и жега по 40 и кусур градуса?Водата ще ви е скъпоценна оттук нататък! Храната ще ви бъде малко и ще измирате като скакалци ,ако не се вземете в ръце и не прогоните алчните *** от горе до долу!

307

Браво на Путин!

преди 3 седмици

Най-евтината вода само в Русия!

306

Случаен минувач

преди 3 седмици

До 300Аз чета много материали напоследък, че Израел ще ни изкупи и тука ще дойдат да живеят евреи. Много им харесват климатът ни и плодородните ни почви. Със сигурност им харесват. И затова се подклажда целият този хаос и безвластие, за да се разпаднем като държава и тогава за евреите ще бъде детска играчка да си дойдат тука.

305

Случаен минувач

преди 3 седмици

До 305През 2016 цената на кубик в София беше 60 ст. Сега в момента е 3,60. Тогава сметката ми за вода беше 10-15 лв. на месец, сега направо ще получа сърдечен удар - идват ми сметки по 40-50 лв. Какво увеличение искат още? Човек не може да живее без вода! Хайде, без ток - може, макар че те връщат в 18 век. Но без вода никой не може да живее.

304

Анонимен

преди 3 седмици

Ще плащате, овце. Ще плащате и ще ревете, пpocтаcraн.

303

Серго

преди 3 седмици

При загуба от 50- 60% от мрежата на каква база искат повече пари?