28

Ввв

преди 3 седмици

Прохлопвала му е дъската на тоя!

27

Анонимен

преди 3 седмици

Силно се съмнявам, че човек, който е крайно привързан към кучето си ще постъпи толкова егоистично, че да поиска иска то да бъде евтанизирано само защото той е починал. Историята, която ни поднасяте не звучи никак правдоподобно.

26

Анонимен

преди 3 седмици

Нима?

25

ердЖан Клод-Вандал

преди 3 седмици

Чакайте малко, на нас западналяците, сред които и френците, ни забраниха тричането на кучета. Всеки ден някви западналяшки фондации ни дърпат ушите за нехуманно отношение към милите животинки, а например за милите животинки-пенсионерите, никой не го еня. А сега били възмутени, че не убили кучето. Тези западналяци страдат от тежка шизофрения, лошото е, че много държат да ни заразят с нея. Не само, но държат да започнат от децата.

24

Анонимен

преди 3 седмици

Лелей много жестоко желание, каква любов е да убиеш уж любимо същество, защото ти си умрял по- рано?!?!? Недоумявам !

23

Анонимен

преди 3 седмици

До 19Те български не разбират, а вие за френски им се карате. Ще разберат след някоя друга година, ще се изложат 20-30 пъти и ще схванат.

22

Анонимен

преди 3 седмици

Когото остареят, хората мислят, че Света свършва с тях, без да съзнават, че това е егоистично. Някои имат известно право.

21

Анонимен

преди 3 седмици

До Поклон! - Благодаря Ви за уточнението! Иначе от статията тук се разбира, че желанието на артиста е кучето да бъде насилствено умъртвено. Да де, ама А.Делон е известен именно с любовта си към животните. И си казвам, нещо не се връзва тук! В едно интервю каза (лично го гледах със БГ-субтитри), че най-омразният за него звук е звукът от изстрели от пушки на ловци, които стрелят по вълци (каза, че вълът е любимото му животно , та затова по вълци).

20

Анонимен

преди 3 седмици

Трябва са се преведе на младите какво означава А Д. за технире родители, че не схващат. В свят без инрернет и 2 тв канала този човвк в бил и продължава да бъде темплейт за подръжание и вдъхновение. Майките ви са си мечтали за такъв мъж, а бащите ви са му подражавали, за да свалят майките ви. Виждал съм дебела стара книга за живота на А.Д. преведена на нашенски в семейна библиотека, беше от 80те години-майката я беше подарила на сина си. Сега за идоли младите имат п.дераси, чалгари и наркомани.

19

Анонимен

преди 3 седмици

като при фараоните, Ален Делон е имал тежка деменция, кучето е спасено

18

Спрете се вече!

преди 3 седмици

Кучето му да бъде погребано в гроб, до неговият гроб, а не във неговия, при него! Защо коментират хора които нито разбират френски, нито черпят инфо от извора, а повтарят копи-пейст от недостоверни източници?!

17

BBC CNN Guardian

преди 3 седмици

В интерес на истината се наложи да проверя инфото и в чуждестранни сайтове и видях същото, което и вие бихте видели; без да се настройвам да вярвам...

16

Дедо

преди 3 седмици

Стига вече с тоя детрит. Някога бил някакъв.Вече е никой. Никой не гледа вече старовремските му филми , в които се правеше на мъжкар с пистолетче и шлифер.

15

Stoyan

преди 3 седмици

До АнонименИма и други, но вече се броят на пръсти или малко отгоре.

14

абе

преди 3 седмици

тва го знаем от няколко дни ама дар Ена е решила са запълни карето

13

Анонимен

преди 3 седмици

До Поклон!11. Аз предположих, че ще е някак така.

12

Анонимен

преди 3 седмици

Секи си е башка луд.

11

МЕЧКАТА НА ПУТИН

преди 3 седмици

КЪДЕ Е ЗАВЕЩАЛ ДА Я ПОГРЕБАТ?.... НИЕ ПЪК СЕ ИНТЕРЕСУВАМЕ И ПРОТЕСТИРАМЕ ЗА МЕЧКАТА НА ПУТИН. КАБАЕВА ЛИ Я НАРИЧАШЕ?

10

Анонимен

преди 3 седмици

Последният от големите актьори родени преди Втората световна война май остана само великия Клинт Истууд. Дано лепне стотака.

9

Анонимен

преди 3 седмици

до 11 Това от кои пръсти си го изсмука? Искал е когато умре да евтанизират кучето му бе и да го сложат заедно с него в ковчега му. Заради кучето като умре някой ден ще му ровят кокалите ли на Ален Делон за да го положат в гроба? Хептен стана за смях, брачед.