29

Ванчо

преди 3 седмици

Учители предатели и тези учат децата ! Те са платени *** и американци не ви е срам ! Възраждане така се прави !

28

Анонимен

преди 3 седмици

До Анонимен13 не се интерисуваме какви сте ,спрете да погубвате децата ни у оди .

27

Анонимен

преди 3 седмици

До Анонимен 26- а ти как разбираш че учителите са гей! Пробват те- ако останеш доволен не са, но ако не те удовлетворят са...Кремълските упорки не вървят- а как плащаха Кремълските БГ олигарси- какви протести имаше срещу ЕС защото чакали на границата да ни вземат децата- а то какво Путин със заповед за арест- извели деца от Украйна- смята се за геноцид- блатная затъна- а преди вийната в Украйна бях техен фен!

26

ИзружденскиятСписък

преди 3 седмици

Като черният списък само че правен от Изруждение.

25

Анонимен

преди 3 седмици

АЗ НЕ ИСКАМ ДЕТЕТО МИ ДА СЕ ОБРАЗОВА ОТ ГЕИ УЧИТЕЛ ЩЕ ГО ПРЕМЕСТЯ В ДРУГО УЧИЛИЩЕ

24

Гусин Бедров

преди 3 седмици

Дадкали- Педа-_ли не трябват на България! Линч и сръбска музика ще им върне нормалното поведение

23

Родител

преди 3 седмици

Списъкът е много навременен и полезен за родителите! Знаейки кои джендърляци са против закона,който защитава децата ни,ние имаме възможност да ги опазим от тях! А те след като са се подписали против е редно да излязат с имената си,а не да се смотават като плъхове и да пискат! Само *** се страхуват да застават зад постъпките си!Прокуратурата трябва да разследва точно тях за парите,които получават от шошоро НПО,за да опропастяват децата ни! Благодарности на "Възраждане" за помощта!!!

22

Ваньо

преди 3 седмици

По целия свят има п.е.д.е.р.у.н.г.е.л.и на ръководни и важни позиции( не знам как са го допуснали). Това е значителен успех за тях, на фона на нищожната им популация.Има ги в САЩ, РУСИЯ, ГЕРМАНИЯ, ФРАНЦИЯ и т.нСамо че в България сме мааалко по крайни и не толерантни и колкото и да им се иска, няма как да им се случат нещата. Много трябва да внимават вече по нашите географски ширини тия изключения на природата.

21

Политкоретен

преди 3 седмици

Момент, че нещо не ми стана ясно: група преподаватели са застанали публично с имената и лицата си в подписка срещу даден закон. И Коцето просто е публикувал подписката? Тогава точно кой закон е нарушен? Нали подписката е публична?

20

Анонимен

преди 3 седмици

Аха. Бившата жена на Копейката, дето уж са разведени, ама уж е фиктивно, ама уж не е, щото той дармони Сара Бакалова, е дала списъка. Тя май е нещо учителско, ама е финансирана от Отворено Общество на Сорос. Копейката реве срещу НПОтата, ама такова плаща на жена му и децата му.

19

Ваньо

преди 3 седмици

Голямо квичене за тоя закон и за тия п.е.д.е.р.а.с.и. Това ли е най-важното нещо? Никой не им пречи да се думкат, като искат. Просто не е нормално и морално да се изтъкват постоянно. Даже е дразнещо. Просто хората последните години, търпяха, търпяха и дойде момента чашата да прелее. Показателно е как се обединиха повечето партии около идеята ( въпреки че всички си гонят интереса, но това е друг въпрос)Сигурно Над 99% от населението на света са хетеро. Останалите 1% с генетични и умствени дефекти

18

Анонимен

преди 3 седмици

До Анонимен 16 - Хич не ме интересува по кои времена са пишели списъци. Интересуват ме децата и тяхното психично здраве. Така, че, щом има нужда, ще се правят и списъци, да се знае кой уврежда невръстни дечица.

17

Анонимен

преди 3 седмици

А психиатрията кога ще се сезира за Възраждане? Време им е за ризата с дълги ръкави и лоботомиите.

16

Анонимен

преди 3 седмици

тия списъци са като едно време, дето доносничеха срещу западната музика, филми и дъвки. Явно възраждане още не знаят, че социализма си замина и времето на такива неща и то. Злета

15

Анонимен

преди 3 седмици

Няма закон за ЛГБТ! Има някои нескопосани добавки в закона за училищното и предучилищно образование. Скоро те ще отпаднат, защото ЕС даде ясни знаци, насочени най-вече към ГЕРБ, които се огънаха пред простотите на копейките.

14

Анонимен

преди 3 седмици

Мечтата на копейките да изготвят списъци с доноси се сбъдна. Тия от *** не издържаха и един ден след закона и веднага пуснаха списъка с доноси. Да не говорим, че тоя т. нар. закон ми прилича на Инквизицията. Всеки може да бъде нарочен, тълкува се как дойде.. пълна ***.иотия

13

Анонимен

преди 3 седмици

До До Защо - То само на Възраждане да беше просташки изказа, има и още по-просташки, интересно, че не ти е направил впечатление?

12

Анонимен

преди 3 седмици

Всички учители и директори, подписали се за защита на ЛГБТ пропагандата, трябва да бъдат разследвани за грантове и финансова поддръжка от фондации и НПО-та

11

До Защо

преди 3 седмици

Възраждане непрекъснато говорят за хомосексуалисти в Парламента.Тива не е ли пропаганда?А просташкивт им изказ е направо брутален.На това ли искаш да учат децата ти и да говорят като тях?

10

Анонимен

преди 3 седмици

От купената от ПП/ДБ прокуратура какво друго може да се очаква?