9

коко брайс

преди 3 седмици

ПОЗАСТАРЯВАЩИ И НЕТЪРСЕНИ ВЕЧЕ БИВШИ ЗВЕЗДИ СИ ПРАВЯТ ПИАР.....САПУНКАААА

8

Анонимен

преди 3 седмици

Тя е международна суперзвезда?! А той горкият е първообраза на учителя по математика от "Merry me"(готин филм, между другото). Не е хич да не бяхме чували за Бен Афлек преди развода им.

7

До 5

преди 3 седмици

"Защо тогава Афлек е станал холивудски актьор? Нали не желае слава." -------- Ми защото има разлика да те снимат, когато си на сцената и да те дебнат в интимни моменти. Прочети пак: "Сватбеното пътешествие на двойката отпреди две години включваше многобройни изяви, изпълнени с публична проява на обич и шопинг на Ботуша, като всичко беше документирано от папараците." Кой нормален човек ще показва публично обичта си по време на сватбеното си пътешествие и ще ходи на шопинг за кеф на папараците?

6

Алекс

преди 3 седмици

Закривайте цирка.Понаправиха някой и друг милион покрай сватбата.

5

Анонимен

преди 3 седмици

До 3, Защо тогава Афлек е станал холивудски актьор? Нали не желае слава.

4

Анонимен

преди 3 седмици

Неудобно му е било да и го слага сух пред обективът

3

Анонимен

преди 3 седмици

Бен беше недоволен от папараците, които ги следяха. Тя е международна суперзвезда и той се държеше така, сякаш беше изненадан, че ще бъдат следвани наоколо ----------- Значи Бен е нормален човек и се е оженил, за да живее с нея. А тя се е омъжила отново, за да излага личния си живот на показ с цел да поддържа имиджа си на "международна суперзвезда". Явно не може да се справи с мъката, че е на 55 и интересът към нея затихва. Да вземе пример от Мадона и Шер и да си намери 30 г. по-млад от нея.

2

Анонимен

преди 3 седмици

Не ме вълнува

1

Анонимен

преди 3 седмици

Да ви имам и проблемите, с които ни занимавате няколко месеца