19

дедо

преди 3 седмици

Известен гербераст от района. Знаем си стоката.

18

mery

преди 3 седмици

Простотия е журналисти да допускат правописни грешки в заглавието на статията. Пуснете си един текстови редактор преди публикувате статия за Дивотията на пътя

17

Анонимен

преди 3 седмици

Да се разпознае този "човек" от клипа и да си отнеме сам книжката или да продължи по същия начин към някоя пропаст.

16

Док

преди 3 седмици

Най-вероятно е румънец. На това място местен няма да видите да кара така. Пословично известно е с многото си катастрофи въпросната отсечка, дето е под един километър дължина. На това същото място имам челен удар с бус. Едно момче, го изтърва да поднесе и да влезе в моето платно. Колата ми беше тотал щета, добре че бях с колан. А ушевв там няма да видите. Те са около километър по-надолу в едни храсти и чакат тия дето идват от пътния възел да ги снимат.

15

При такива случаи

преди 3 седмици

1. Сигнал към 112. 2. Сигнал към МВР, описващ нарушенията, които е извършил с цитирани точки от ЗДП, заедно с дата място час и подпис на поне един свидетел. 3. Разпространение на клипа по всички социални мрежи. 4. Изпращане на клипа до министъра на вътрешните работи и имейлите на всички национални телевизии. Усилията са доста но дават резултат в повечето случаи.

14

Анонимен

преди 3 седмици

В края на клипчето се показва и един с китайски ксенонки.

13

Анонимен

преди 3 седмици

Иначе една от бившите ми е от Търново, хареса ми градът, освен че требваше да вървя вечно по баир и беше малко скъпичко за моя варненски вкус :)))

12

Анонимен

преди 3 седмици

До До Анонимен 18 Ориенталски манталитет, не че сме в Ориента лапе, или четеш между редовете... :)))

11

До Анонимен 17

преди 3 седмици

Явно не си много образован, защото България определено не е в Ориента.Ама нищо де, ти си бъди комплексар.

10

Анонимен

преди 3 седмици

В територията всеки се мисли за недосегаем и голем шофер, накрая реват, че имало дървета на пътя и им пречели, може и да станат донори на органи, но това е ориенталския манталитет, ко да праиш :)))

9

Безсилна държава

преди 3 седмици

Надявал се камерите да снимат.. То 5 камери има за цяла българия, за които не се знае дали работят.. Тези които ги виждаме по-често са за отчитане на трафик. Няма кой да ги накаже, пък камоли да ги хване, а наказанието е смешно.. Докато не се приемат клиповете за достатъчно основание и доказателство без да се налага заснелия го да ходи да подава жалба за да може прокуратурата да се самосезира така ще е. Закона трябва да се промени и това от хулиганство да се възприема като опит за убийство!

8

Анонимен

преди 3 седмици

Ти да видиш аборигените как карат. Уж се движат бавно, НО това не им помага да улучат лентата. Пълна леващина е в австралия.

7

Анонимен

преди 3 седмици

Така е в територията, всички про с таци са нъмбър уан :)))

6

Анонимен

преди 3 седмици

Само ''тройната " непрекъсната линия на Нелчето не можах да видя къде е....

5

Иванка

преди 3 седмици

Бясно карай на червено, направи за мене нещо откачено.......

4

Бясно шофЬр

преди 3 седмици

Кукунелченце,обърка темата :) КримитУ не ти е силната страна :) Грамотността също! Остави ШофЬрЪ да си кара бясно и дай пак малко Укропропаганда,че е доста скучно във форума :)

3

Анонимен

преди 3 седмици

На такива мозъчни инвалиди обикновено им пожелавам среща с крайпътно дърво, за да не убият някого в другата лента следващия път.

2

Анонимен

преди 3 седмици

Тоя уж бързак го видях на магистралата караше с 70, защото валеше и имаше локви. Караше зад едно бмв М3 и пред една S класа и не смееше да включи 4та.

1

Бау

преди 3 седмици

Съвсем нормална ситуация! Средно статистически участници в трафика, път широк, поема няколко автомобила без проблем!