9

въх

преди 2 седмици

Щото навремето само трикове ползваха да ни възптават и ни намалят екранното време - просто нямахме право на такова. Няма март устройство - няма проблем.Още другаря сталин го е казал :)

8

Анонимен

преди 2 седмици

Трик номер 1 - не му давайте достъп таблет, смартфон или компютър, докато не стане ученик.

7

Анонимен

преди 2 седмици

5, детето няма отде да научи да бъде престъпник освен от родителя, помисли си пак

6

Доктор Сър Пичук

преди 2 седмици

Забраните от всякакъв вид и родителския контрол не работят и никога не са работели. Най-добре е детето да се учи на самоконтрол от най-ранна детска възраст вместо родителите да му налагат това или онова. Децата без самоконтрол се отдават на всякакви пороци веднага след като имат възможност за това - все пак светът е голям и сложен и изкушенията дебнат от всеки ъгъл.

5

Анонимен

преди 2 седмици

До Анонимен 3Не.

4

nimportequi

преди 2 седмици

На телефона на детето сложих родителски контрол и там има ограничения за време навсяко приложение и като общо време. Също блокирах в рутера достъп до сървърите на една игра на която много стои - роблокс. Искам да забраня и тикток но там китайците са го направили много по сложно - със собствен днс сървър и е много трудно да се блокира може само по ип адреси и трябва по читав рутер заюото използва много ип адреси...

3

Анонимен

преди 2 седмици

2, така не го ли учиш на хакерство и удоволствието от престъпване на закона (в случая твоя) ?

2

Анонимен

преди 2 седмици

Прекъсва се достъпа до интернет до устройствата които ползва детето, ако се забележи че се заседява. Това може да стане от настройките на рутера. Също може да се забрани от настройките и достъпа до определени сайтове.

1

Анонимен

преди 2 седмици

три шамара зад врата и сичко ше си каже