4

Анонимен

преди 2 седмици

Оппа тази преписвачка никога ли не е забременавана, Ако организмът казва кисела краставичка с боза значи от тези неща има необходимост. Логика никаква, носи детета ми и правя всичко да им е добре.

3

до 2

преди 2 седмици

химикалът, за който говориш се казва - Етоксихин! най-голямата гавра е, че когато Монсанто го изобретяват като Пестицид, бива забранен, заради негативното му влияние върху човешкото здраве. Обаче, Норвежката Агенция по Храните твърди, че не били намерили никакви негативи за човешкото здраве - разбира се - бизнеса им със Норвежка Сьомга фрашкана с Етоксихин е все пак за милиарди!! скоро четох, че вече и в кучешките храни са почнали да слагат Етоксихин за на тровят и през домашният ни любимец!!

2

Най-Полезна

преди 2 седмици

е Свинската Мас - а всичко от Статията - е Отрова - било то Листата пръскани с Пестициди и Хербициди или Сьомгата - хранена с химикал на Монсанто, дето сега му забравих името, ама е супер - Отрова!!

1

Анонимен

преди 2 седмици

Сьомгата трябва да се внимава каква е. По-голямата част от нея хич не е толкова полезна. Все едно да седнеш да ядеш черноморска риба- канцерогенна бавна смърт.