8

Т

преди 2 седмици

Ако имам пливличане към всичко S, M, L от 18 до 81г с добър търговски вид какво правим? Тоя признак е занулен при мен.

7

Стоп!

преди 2 седмици

Сигурен ли си, че тази връзка изобщо е започвала? Другата страна знае ли, че сте във връзка?!

6

Разни критерии

преди 2 седмици

В рамките на една гоидна Льольо е "утешил" два пъти с комшийката в отсъствие на мъжа й. Затова се хвали пред приятели, че освен съпруга има и паралелна връзка. Мъжът на комшийката всеки месец по три пъти отсъства за по 5 дена. Всеки път тя си кани по някой, за да я "утешава", но не мисли, че има паралелни връзки. Бракът й е изгоден за нея и тя не мисли да изтърве съпруга си.

5

Някой глезен хубавец

преди 2 седмици

е убеден, че е страхотна брачна партия, защото е единствен син на родителите с панелка в "Люлин". Два-три пъти седмично преспива при засукана провинциалка, дошла в София да работи като продавачк и на лов за съпруг. Обяснява й, че в извънработно време зубри за някакви изпити уж за повишаване на квалификацията си и че пести цялата си заплата, за да си купи самостоятено жилище. Всъщност хойка с приятели по заведения и не мисли, че е има връзка с Пенка, убеден е, че заслужава нещо много повече!

4

Анонимен

преди 2 седмици

Само че като кажат "връзка", различните хора влагат различен смисъл в тази дума. В периода септември-декември някой два пъти е поканил някое наивно девойче на кафе и на кино, тя е останала поласкана и му се е обдила по телефона 2-3 пъти, а той пък й е честитил Нова година. И девойчето си мисли, че има връзка, поради което отказва на други младежи всякакви покани за среща. Чак след време си дава сметка колко е заблудена.

3

Доко

преди 2 седмици

Мише, когато цял месец си лягаш при него с вълната, а като излезе командировка търчиш да тесаш първо катерицата, работата е ясна. Като влезеш да се.р.еш и после като ти олекне одиш да му се натискаш без да приплакнеш поне гъ.зер.ете щ, пак е ясна работата. Когато той ти го подава, ти не оставяш телефона с фейса, пак същото.

2

Анонимен

преди 2 седмици

Когато тя стане на 45 връзката ви е приключила. Сменяте я с по-млада, както сменяте колата си с по-нова.

1

Анонимен

преди 2 седмици

Приятни сънища!