8

Анонимен

преди 3 седмици

Do 7. Я дай да видим твоята диплома, бе отличник.

7

Анонимен

преди 3 седмици

С лекари и без все тая. Народа мре заради 3-каджиите сложили бели престилки които се правят на богове и то безсмъртни богове. Що не си сложат дипломите в кабинетите нали са голямата работа. Недосегаеми. Един осъден няма дето да лежи в затвора заради лекарска грешка. Играят си със здравето на болните и те гледат като касичка от която да изтръскат възможно най-много. Не ги жалете. Не са за жалене. Като не им харесва да ходят са стават IT-та. Аре чупката.

6

Анонимен

преди 3 седмици

не знам как ХЕИ разрешава ВМА-Варна да работи с тези битови условия които предлага на болните,липса на персонал,хигиена,дори балатум по стаите на болните няма.

5

ЦСМП

преди 3 седмици

Гелев крадеца , вечната Амбър на бърза помощ София е директор 30 г. , и не се пенсионира. Много ценен кадър , заедно с д-р Катя Смукарска завършила ВИТИЗ , спешната помощ в София загива ! ДС е на всеки километър , комунистите станаха капиталисти!

4

Лекар

преди 3 седмици

Това е напълно вярно. Само че ако не работим на 24 часови смени няма въобще да работим. Някои такива центрове са на по 1 час път от областния град и е неоправдано постоянното движение наред-назад. А наплив за работеше няма.

3

Аха

преди 3 седмици

Лекарите трябва масово да напуснат работа. Оставете за 1 месец държавата без здравеопазване и спешна помощ, и ще видите как веднага ще се предприемат мерки. Същото се отнася за учителите. Всички да подадат молба за напускане и да не отворят училищата на 15ти Септември.

2

Лош

преди 3 седмици

Същото е и с 12-те часа които не се плащат.

1

гражданин

преди 3 седмици

Работят за да хрантутят 240 крадци и лъжци , и 300 хил. администрация , и те трябва да останат на 50% .