10

Т

преди 3 седмици

Вашите онлайн фенове също, особенно ако редовно пишат коментари със съмнително качество. Аз лично се извинявам за мойте, не ги взимай навътре.

9

Анонимен

преди 3 седмици

Защо ни занимаваш с Глупости Михаела??-:)" Енергиен вампир", може да се окаже и това,че Не си целунала " любимия" тръгвайки за работа сутринта!-:)Всяко действие в отношенията ни,е възможен Препъни камък за всеки!!

8

Анонимен

преди 3 седмици

Обикновено това ca балъците които не се усещат че стават за смях и си мислят че реално са постигнали много, само че резултатите ин ги няма.

7

Анонимен

преди 3 седмици

Михаело, такива като тебе медия и университет не трябва да виждат отвътре, простовата халтураджийкооо! Не те ли е срам, бе, боклууук без емпатия! Виж какво си написала бе, зло изчадие - едва ли не - не съчувствайте на никого, защото ще ви изпият енергията. Благодарение на такива като теб тая страна е пълна с все по-прости хора, простачкее зла!

6

Анонимен

преди 3 седмици

Пълни глупости. Едни от най-големите вампири са онези, които не спират да се хвалят все за нещо, без да са постигнали реално нищо, само и само да са център на внимание, именно вампири. Хората не се хвалят със страданието си, а само го споделят на онези, на които мислят, че могат да вярват. Аман от такива плиткоумни статии, които напълниха главите на много безмозъчни, които вече се мислят за източник на познание, благодарение на такива невежи халтураджийстващи *** без вкус и добро образование

5

Анонимен

преди 3 седмици

Незнам кои са . единственото сигурно нещо е че БСП пак ще загуби изборите от ГЕРБ

4

Анонимен

преди 3 седмици

Всичките укро тpoлове са енергийни вампири и само пишат за кръв все едно са роднини на граф Дракула.

3

Байпас

преди 3 седмици

Енергоразпределителните дружества, ВиК и мобилните оператори.

2

Анонимен

преди 3 седмици

РУМЕН РАДЕВ, БОЙКО БОРИСОВ

1

Вампир

преди 3 седмици

Незнам аз пия само мисирешкакръв не наранявам разумни създания