162

Ерген

преди 3 седмици

Няма ли около 50 работници чакащи на вратата за работа? Какво стана?

161

Анонимен

преди 3 седмици

Те така се препрограмират поколения, за постигане на определени цели. Но се и губи връзка с мъдроста и опита и се повтарят едни и същи грешки.

160

политик

преди 3 седмици

Повечето от хората по света /95%/ не стават и за 4еп за зеле. Факт. А поколенията се разбират ако са интелигентни. Тъпите не се разбират никога.

159

Социал-демократ

преди 3 седмици

Щом няма хора вдигайте данъците на бизнесите, който не му излизат сметките да се изнася не даа пълни държавата с емигранти от страни дето максималната средна заплата е 120$ и не са виждали течаща вода в домовете. Бизнеса докога ще командва вече е вреден 35 години нищо не постигна само ни постави на първо място по смъртност в Света и на последно по заплати в ЕС и не само в ЕС...

158

Зкривай и довиждане

преди 3 седмици

Ако нянакъв бизнес мрънка ,че няма работници и ,че е на загуба уж все или на нула и почти не плаща никакви данъци да затваря и да се изнася в Афганистан. Не ни трябват такива бизнеси еле ако и замърсяват. Заплати на месец колкото хората в ЕС вземат за няколко дена са вредни за държавата и за човека .После защо са умирали млади как да живее с 500-600 евро на месец. В Дания бях студент и ходех да работя уикенда в една ферма даваха ми 400 Евро на ден в крони за 7 часа работа и закуска и обяд.

157

Форекс

преди 3 седмици

Младите си бачкат онли-фенс, тик-ток, инстаграм, тубата . Една девойка си продава ползваното бельо за 50$ на маняците от цял свят.

156

Пробвах да работя

преди 3 седмици

Кага сам си у дома немам приходи але си немам и разходи. Почването на работа в София изисква 3 бона за депозиити ала бала за квартира. 50% от заплатата отиват за наем , пътни,дрехи,храна в офиса-8 лв 150 грама крем супа от тиквикчи. Накрая ти остават некви пари дето можеш и без тях да си стоиш в прованса и да бръмчиш на некви странични доходи .

155

Анонимен

преди 3 седмици

Аз и сега работя с баби. Има и доста пенсионери.

154

Колелото на времето.

преди 3 седмици

Преди плашеха работниците с "20 човека чакат за твоето място на портала" ако поискат нормална заплата и условия, сега плашат с 1 милярд индийци на летището в Момбай.

153

Анонимен

преди 3 седмици

Как се намира общ език с дебилни ZЕрик?!

152

до нощния бар

преди 3 седмици

Просто се наслаждавай на свободата, докато я имаш..., онова, което предстои не зависи от нас, вече сме твърде инертни за каквото и да е друго...

151

Моисей

преди 3 седмици

Споко още 40 години и няма да има вече живи комунистически франкенщайни , ще останат само некви нследници с промити мозачета от дърдорене за рая на Тошко , но никой нема да им верва оти не са видели кво е било и само разпрвят на дедо шумкар легендите.

150

Нощен бар

преди 3 седмици

До КръчматъХубаво си беше в комунизма викаш, който мрънка в пещите в Кремиковци и полита през комина, за виц 5 години в Белене. За протести никой немаше здрави ***. Тишина и спокойствие.

149

Кръчматъ

преди 3 седмици

Бунтове, протести, сблъсъци с полицията, граждански войни, регионални войни, междуетнически и религиозни конфликти.., все "прелести", които ни готви Неолиберализма. Не зная каква ще е обществено-социалната форма на управление след този Хаос, но най-вероятно някаква форма на Диктатура, с планова икономика, задължително месожителство (15-20 минутни градове) и кастово общество. Наслаждавайте се на свободата, добра или лоша, докато все още я имате...!

148

Малко факти!

преди 3 седмици

В полицията и армията вземат до 41 годишни, с средната възрат на населението в България към 2024г е 45 години при заплата 1200 лв НЕТО нема как да се запълнят липсите. То и с 2000 нето пак няма как да стане де при тази статистика. Иначе пък бизнеса не взема над 55 годишни работници също, а всяка година вдигат възраста за пенсиониране след няколко години ще стигне 67 години при мъжете Къде ще работят 17 години ? А според статистическия институт средната продължителност на живот е 71 години -мъже.

147

До Нови закони трябв

преди 3 седмици

Не роботите и изкуствения интелект,а социалните помощи от чужбина.

146

Груйо Михалов

преди 3 седмици

Вземе ли един главен мениджър да се занимава с работници тази фирма я пиши в канала. Топ мениджъра трябва да ходи по разни голф састезания по панаири и нощни сбирки след фороми. Да търси нови идеи и контакти, не да мрънка защо работничката е на 55 години , а не некво 20 годишно бонбонче...

145

До 140

преди 3 седмици

"Повечето родени след 1965 година са с промити мозъци, с тези след 1988 са с напълно промити мозъци. Какъв общ език да има?!" ---------------- В дълбока грешка си. Родените преди 1960 г. са с промити мозъци, защото това беше "ерата на възхода на СССР". След това, по-точно след Карибската / Кубинската криза и края на Хрушчов, започна да става видимо отслабването на комунистическата идеология. Така че поколението от началото на 60-те до средата на 80-те стана свидетел на упадъка на "комунизма".

144

Егати

преди 3 седмици

Много глупава статия. Този е тия 70% мениджъри, които не могат да управляват.

143

Грък

преди 3 седмици

Поздрави от милениумите, всичко в бъдещето е кафяво..... след 6 години ще има други а за вас само ще си спомнят, повечето нормални ще са се изпоженили с по 1-2 деца и вече няма да им дреме на З-ето..... Поздрави за бай Сорос от нашите поколения .... няма да има лгб шитня ! Maybe China is coming my old friend... but you will not be here to see it !