176

Хюго капет

преди 3 седмици

Сега Главчо ще стане премиер, външен и вътрешен минисър... Изобщо какво да ги коментираме тия, държавата вече не съществува. Някакви котерии между мафиотски кланове.

175

Или...

преди 3 седмици

...как Радев се превърна в скъпи платена марионетка на пеевски!

174

БГ

преди 3 седмици

НЕ Е СПИРАЛА ДА БЪДЕ ориентало-бананова държава, бидейки (от биде) ръководена от децата на съветските управници на онова време. Та, неоспорим факт е, че в ЕС, БГ е и ще остане на ПОСЛЕДНО МЯСТО по всички показатели, защото последните политици вкупом са едни от най-алчните и май-корумпирани политици в ЕС. Моля гражданите на останалите ЕС страни, да ме извинят, ако се чувстват ощетени от коментарът ми, тъй като и те може да имат даже още по-алчни политици и от нашитез които да се борят за призът.

173

Анонимен

преди 3 седмици

Не разбирам как нормални хора биха се вързали на пиар внушенията на Киро Лъжата срещу Калин Стоянов?Какъв имидж има Киро с дрогирания поглед ,зависим от мадурките и един кон.Коня е важен.Има разлика от преди ,че се броят разписки. Калин Стоянов каза,че всички партии купуват гласове,та кои от тях се борят за честни избори тогава ?Киро,БСП на Гуци,е то майтап.На Кирчака му трябва негов министър,едно на ръка и другото хаос и истерии,за да забравим кои са всъщност

172

Пенсионер

преди 3 седмици

Остава и Главчев да предложи Калин Стоянов и президента ще се съгласи.

171

!

преди 3 седмици

България трябна да има само 2 партии Демократи и републиканци

170

Е, нака

преди 3 седмици

Радев е еничари на Путин. Радев винаги е Путин. Дори Путин се обадил на майката на Радев, за да и благодари че Радев е Путин.

169

Анонимен

преди 3 седмици

Единствено Бойко Рашков успя да СПРЕ КУПУВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ, при Калин Стоянов то ръзцфтя!!!При Демерджиев беше средна работа!

168

Анонимен

преди 3 седмици

Махнаха българката Горица за да довлекат отново Арлекино, защото фашизоидът от Дондуков-2 не понася българско, а заради това ще си отиде и Кали Стоянов.

167

Анонимен

преди 3 седмици

Радев иска още пожари в България!

166

Анонимен

преди 3 седмици

До Анонимен Христо и Киро ли накараха резидента да избере това недоразумение?? Едва ли.

165

Анонимен

преди 3 седмици

До Анонимен Качествата му са същите лъжа, измама, корупция, заграбване на власт.

164

Анонимен

преди 3 седмици

Главчев показа много повече качества от шефа си Тиквата, който за 15 години беше 3 пъти премиер. Главчев само за няколко месеца стана 2 пъти. Бъдещето е пред него. Да живеят всички Главанаци и всички Овци по всичките Земни кълбета !

163

Ебл съмти иДържавата

преди 3 седмици

България трябна да има само 2 партии Демократи и републиканци и останалите да ми пушат куурац.

162

Ганьо

преди 3 седмици

Хи-хи-хи.

161

Хилериъс

преди 3 седмици

Абе Догата май е свързан с източването на 150 милиона от ОПГто ББР Това си е мафия от Бойко през банкерите през Румен Гайтански и всички които са си затворили очите за това престъпление.

160

Анонимен

преди 3 седмици

Мун-чо и Глав-чо. А след "честните избори" сглобка с Ахмед Доган.

159

дасд

преди 3 седмици

В САЩ има 300 милиона народ и 2 партии. Тука сме 6 милиони и на изборите винаги има по 20 партии и с бариера от 4 процента винаги се промъкват по 7-8 партии и на практика коалиция от максимум 2 става невъзможна и продължаваме да се въртим в кръг. Да вдигнат прага на 10 процента, така плявата ще се отсее и ще влизат макс по 4-5 партии и коалиция от 2 партии ще е възможна и няма през 3 месеца да правим избори. Друг изход няма. А, да, има - президентска република. Това са алтернативите.

158

В България е

преди 3 седмици

Епично

157

:)):))

преди 3 седмици

Излиза, че най-постоянни са временните работи!