15

е

преди 3 седмици

същото че и по зле при ковидпандемията :........

14

Анонимен

преди 3 седмици

Предстои да видите сами какво ще приложат англосаксонските авторитарни режими след не много време.

13

Христо Христов

преди 3 седмици

А ЕС и ЕСПЧ защитават и издават нови паспорти на ислямистките терористи, за да могат да убиват. Това е факт - Австрия издаде паспорт с нова самоличност на ислямския терорист Ахмет Чатаев, който гръмна 150 човека на летището в Истанбул.

12

Анонимен

преди 3 седмици

Българската граница с Гърция е минирана от двете страни. Всички видяхте при пожара наскоро как дори пожарникарски екипи не могат да гасят, освен по въздух заради мините. Аз не разбирам как държави членки на ЕС имат минирани граници.

11

Анонимен

преди 3 седмици

Основното ограничение на свободата на движение са визите. Например визите за САЩ.

10

Анонимен

преди 3 седмици

В ЕС действат по фино, за да ограничат свободата на движение - вдигат цените на горивата, вдигат цените на автомобилите, въвеждат всякакви ограничения за автомобилите и т.н.

9

НПО

преди 3 седмици

На дечицата от снимката никой не им ограничава свободата на движение. Стига само родителите им да решат да прекосят с камили пустинята, с лодки Средиземно море или направо със самолет да дойдат в Европа. Сорос ще се погрижи за финансирането. Къде е проблемът? А ние ще ги чакаме с плюшени мечета, защото това са новите европейци.

8

Анонимен

преди 3 седмици

Къде е тази свобода, че нещо от 35 не се вижда. Хората се тъпчат от частния бизнес и не само. Журналистите ви съобщават само това което им наредят.

7

Ето къде е заровено

преди 3 седмици

кучето: "В препоръките си Freedom House призовава демократичните държави да преразгледат политиките си за имиграция и предоставяне на убежище, за да гарантират, че те не насърчават подобни практики." --------------- Значи ако не приемаш мигранти на кило и от кол и въже, си авторитарна държава. Да се самоунищожим, за да защитим демократичните ценности!

6

Много неподходяща е

преди 3 седмици

снимката към публикацията, Иннче. Няма нужда да ни внушавате, че сме виновни за страданията на всеки бедстващ на планетата и сме длъжни да го спасяваме. А ако говорим за авторитарни режими и ограничаване свободата на движение, първо се сещам за САЩ. Що ли?

5

Танас

преди 3 седмици

Просто гласуват за ционистки управници като Кобургите (Живков, Боко, Радевци, ...) и свободата си остава само в лозунгите и речите...

4

Анонимен

преди 3 седмици

Мда, а в много демократичната Българи по време на ковида трябваше да минавам през блокада за да стигна до майка си, която вече имаше наченки на деменция и се налагаше да бъде наглеждана. А да и не ме пускаха никъде ако не съм ваксиниран с ваксина която се оказа че не действа и след това 3 пъти карах вируса от който твърдеха че ме пазят. А и защо пропуснахте демократична Украйна, дето не само не те пускат зад гранича ми те отвличат от улицата. Mисирkи сър.

3

Анонимен

преди 3 седмици

Режат пейки, глобяват да излеш от вкъщи, ковид паспорти , и така нататък

2

Трансдонос.бг

преди 3 седмици

Нямате дъно! Задминахте жълтокафявите парцццали ФаТки.Бг,Близзз, ПИК,Дир.Ник.бг, ПлющянСлаGeйков,Глобитал, Медияплюл,ТелеГаф, Актуаналлно,Кло-Z и други подобни и33вращения... А допреди ковиТ пЛандемията бяхте що годе приличен сайт...

1

Анонимен

преди 3 седмици

Да, много добре си спомням какво правехте през фалшивата ковидна епидемия.