123

Ангелина

преди 3 седмици

"Има смисъл" само със смислени хора с креативни идеи , поглед в бъдещето и визия с въображение ,което да надскочи човешките възпрятия ,като Ивелин Михайлов. Той е единственият ,към този момент ,който го е показал нагледно ,какво значи градивен човек Няма смисъл от партии и хора ,които са изпразнени откъм съдържание и за тях е от значение формата и за това "прелитат от цвят на цвят" ,но не за да бъдат полезни ,както са пчелите ,които осигуряват опрашването ,което осигурява хранителен ресурс.

122

Анонимен

преди 3 седмици

Баси наглата връзкарка тапа арка българска смрад долнопробна

121

Чукам Натали Т

преди 3 седмици

А какво мислите за партия ПЪН на актьора Филип Аврамов ПЪН означава Политическия ъгъл на народа

120

Васил Асенов

преди 3 седмици

Аз ще направя партия "Да го лапат бедните"

119

Стоян Стелий

преди 3 седмици

Няма Смисъл

118

Анонимен

преди 3 седмици

Никакъв двигател не е била тая. Намърдала се е наготово 5 дни покрай изборите. Да си ги взема нейните 60 хиляди и да изчезва.

117

Анонимен

преди 3 седмици

Ами ,Няма смисъл ,тя обиколи всички съществуващи партии и някои от несъществуващите.

116

Кой й дърпа конците?

преди 3 седмици

Уж била много успешна, но е само със средно образование. Уж била икономист, но е завършила само езикова гимназия. Мъжът й - отговорник по звуковите ефекти в спортна база. Изобщо, интелект се лее отвсякъде.

115

Не е била лидер,

преди 3 седмици

а само член на ръководството на младежкото СДС, за известно време. На гърба на формацията на Слави Трифонов пак влиза в Парламента и дори за известно време е зам.председател на Народното събрание. Но щом Слави изтегля министрите си от правителството, тя напуска неговата група. После тича към "Величие", след това ще прави своя партия! Това много напомня мимикрията на някогашните комсомолски секретарки - юруш в СДС, после при Царя, после в ГЕРБ и т.н., където са силните на деня и където има папо.

114

Стар седесар

преди 3 седмици

Помня доста хора от младежкото СДС, но защо не мога да си я спомня тази? Може би се е променила с върастта, а и цветът на косата й едва ли е естествен. Впрочем, Ванката Костов след като попиля коалицията СДС и направи от нея синьо ОФ, може и в младежката организация да се е намесил и да е кадрувал. Тази нейна мимикрия от СДС към Слави и после към "Величие" е доста съмнителна.

113

баба мара

преди 3 седмици

политически номад на такива никакво доверие и да не влезе в нс ако изкара1 процент ще получи субсидия за пари е всичко които се хване на въдицата........

112

Анонимен

преди 3 седмици

Всички които мразят ДПС трябва да се радват, че Паржу ще прави партия, защото и той ще отцепи гласове от ДПС-Доган. Това означава, че ДПС няма да бъдат 2-ра политическа сила и дори 3-та няма да бъдат. А Паржу е аут от играта.

111

МИЛА

преди 3 седмици

,,НЯМА СМИСЪЛ,,

110

Анонимен

преди 3 седмици

Безмислена партия, обаче ще отцепи още няколко гласа от друга партия. Това е целта.

109

ябадабаду

преди 3 седмици

Малко са, още партийки създавайте още повече да разделите народа

108

анонимен

преди 3 седмици

Поредната безсмислена партийка.

107

Анонимен

преди 3 седмици

Като ще правиш партия кому нде лке, поне избери правилно име, това ми звучи като Нема такъв народ, или Мутри вън и забраих останалото, много сте смешни ве хора :)))

106

Дедо

преди 3 седмици

Е такива пчелички, без да обиждам пчелите, най ги "обичаме"....От цвят на цвят на цвят....Само с правата лопата по главата за таквизи ....

105

Анонимен

преди 3 седмици

Нещо създадено да бръка манджи , забърква партии , смисълът е да бъде пренасочено към домашните тенджери .

104

Анонимен

преди 3 седмици

Всички се борят за тоя 1% и за субсидията. А пък ако извадят късмета да стигнат 4% вече кефът е голям. Голямо лапкане пада.