12

Анонимен

преди 3 седмици

На мен пък ми изхвърлиха 100 гр шишенце с течен шоколад, въпреки протестите ми, че първо е в нормата, второ - не е течност. Ама и да се оплакваш най-много да си изпуснеш полета. Аз затова вече не нося никакви течности или меки храни в ръчен багаж.

11

Ами факт е

преди 3 седмици

Факт е, че на всяко летище тази глупост се изпълнява по различен начин. В Дубайското летище се разрешават неограничено количество парфюми по 100мл Всеки. А в някои дебилни дестинации като Софийското летище е Общо 100мл. Това трябва да се разбира като опит на авиокомпаниите да продават чекиран багаж, защото много хора пътуват само с ръчен багаж. Поредната алчност на лобитата на аеиокомпаниите.

10

До 9

преди 3 седмици

А ако малкото бурканче е пълно с 250 грама HMX оцветен като лютеница?

9

Случаен минувач

преди 3 седмици

А бе на нашата аерогара ми изхвърлиха малко бурканче с лютеница! Казах им, че това не е течност, това е паста, неразпечатан буркан, фабрично затворен! Непрекъснато измислят начини да тормозят хората!

8

Анонимен

преди 3 седмици

Страх ги е от терористи. Но реално ако някой реши да направи терористичен акт нищо не може да го спре. Дори и при най строгите мерки за сигурност пак има поне 1000 начина да се вкара малка бомба на борда на самолет която е достатъчно силна да го свали.

7

Питащ

преди 3 седмици

А, кога всъщност го отмениха, защото нямам такъв спомен и опит?

6

бл

преди 3 седмици

За какъв въздушен Шенген говорим като на летищата си има фашистки "мерки за безопасност". Проверките на документи отнемат най-малко време в сравнение с другите процедури.

5

Адвокатче

преди 3 седмици

Нека да не дават да се качват течности , но да се полага не всеки пътник безплатно в неограничени количества вода, безалкохолно, чай, кафе и сокове.

4

Анонимен

преди 3 седмици

Че то и в момента е така, какви глупости пишат. Над 100мл отива в коша.

3

100 грама вода

преди 3 седмици

то по-добре да пиеш вода преди полета :D

2

Анонимен

преди 3 седмици

Какво ще "връщат", като тези изисквания не са отрадали никога.

1

Анонимен

преди 3 седмици

От ЕС САМО тъпотии, идиотщини! Нищо смислено, полезно за хората не измислиха!!! ЕС е по - зле от СИВ, в пъти!!!