427

Анонимен

преди 3 седмици

До Нептун ти си какел,какво правиш тук, марш на украйна

426

Анонимен

преди 3 седмици

о.крайна свърши..

425

ясно

преди 3 седмици

Значи са направили и космически ковчези

424

Анонимен

преди 3 седмици

A защо британското разузнаване не направи анализ поради що всекидневно в Укрия ТЦК лови нещастни хохли, тика ги в бусове и после - пушечно месо на фронта? Или трябва да се включат и Британските "учени", че казусът е много сложен и на никой не му идва на акъла за к'во е цялата тази работа с отвличаните хохли?

423

(^_^)

преди 3 седмици

Товарищ путин да не е колонизирал Марс, че от там да набира зелените си космически къшици ... доколкото знам космическите подвизи на раССия се заключават само в една обиколка в стратосферата на Земята от времето на Гагарин, завършила с аварийно кацане и една допотопна орбитална станция, която едвам бере душа в своята старост ... !!!

422

До 424

преди 3 седмици

И ся кво? Ше емигрираш ли в русия в търсене на по-добър живот?

421

наблюдател

преди 3 седмици

Космическите пехотинци ги хвърлят от космоса,

420

Анонимен

преди 3 седмици

Една йена няма и стотинка това означава ли, че БГ икономиката е 200000 пъти по-силна от Японската господин НПО-ЛГБТ-НАТО икономист? Курса за днес е - 0,012 една десета част от стотинката! Русия всеки нормален и мислещ човек знае, че ще победи ОSSрайна - като в 90% от времето тя обучава своите войници там. За това ги ротира непрекъснато - 2 седмици на терен, после почивка. Ако стане истински глобален сблъсък познайте кой ще има най-трениранаъа и използвана в реални действия Армия! Не е ЛГБТ-Нато

419

Анонимен

преди 3 седмици

До кефя се Кефи се на каквото си искаш,не можеш да заредиш долари в оръдие,да си построиш къща,да си гги сипеш в резервоара,да ги изядеш,да се стоплиш...а стова,което бедните руснаци притежават в огромни количества МОЖЕ!

418

Анонимен

преди 3 седмици

Ми то по последни данни космонавтите ритат яко украинските кимандоси,каква стана тя сега?Това пък ако пратят и счетоводството и комуналните услуги по една рота,ще се спрат на полската граници,...може би!

417

кефя се

преди 3 седмици

1 рубла е равна на 2 ст....а преди войната бе 35 ст. Достатъчно красноречиво за далновидността на руснаците и интелекта на путин................Дори и Копейкин не спестява в рубли.......... А В ДОЛАРИ И ЕВРО.....ЧАКАЙКИ ДОЛАРА ДА ЗАГИНЕ И ЗАПАДНИЯ СВЯТ ДА УМРЕ----КОПЕЙКИН ЖИВЕЕ В ЛУКС С ПАРИТЕ ОТ ЕВРОПРОЕКТИ, ПОЛЗВА САМО ЗАПАДНИ СТОКИ И СИ ПОЧИВА НА ЗАПАД, А НЕ В МАГАДАН!

416

Анонимен

преди 3 седмици

Глупости. Украинците ги правят тези неща понеже нямат радари и друга техника, която обучените войници със специалности да ползват. Руснаците имат предостатъчно техника и си пазят обучените специалисти.

415

Фани

преди 3 седмици

Ресурсите на Русия са безкрайни.И Русия за никъде не бърза!

414

Нептун

преди 3 седмици

Всичкото русофил към мацква - ходом Марш!

413

1ъъ

преди 3 седмици

Какво е това понятие "космическа пехота"?

412

космическа пехота

преди 3 седмици

ха ха ха, и тези типажи ще наторяват земята благодарение на братята украинци.

411

Анонимен

преди 3 седмици

Руснаците не оказват съпротива на бандеровските нашественици при Курск и това е част от стратегията. Чакат ги да влязат още навътре, след което ще им отрежат пътя за отстъпление и ще ги изпържат със Солнцепек

410

Люк Скаймокър

преди 3 седмици

Уф, ся ша извадят светлинните мечове и ша пyкнат тъpбyха на Джаба Хътянина от където ше потече водка за да се напият безпаметно!

409

Анонимен

преди 3 седмици

Егати бозата. Социализъма победи в най-развитата капиталистическа държава, както каза комрад Фридрих Енгелс. И аз се съгласих с него като прочетох днешния брой на Ню йорк таймс. Все едно чета Работническо дело от 1984 г., точно преди 40 години. Разликата е, че езика е друг, но заглавията, стила на писане и миризмата на мастилото са същите, другари комунисти или либерали, все тая.

408

Анонимен

преди 3 седмици

Има, праща. Какъв е проблема?