24

Анонимен

преди 3 седмици

Това са пълни глупости, мен ме ошушкват до стотинка 7300 ми е ипотеката 7400 ми е заплатата

23

Стоян Стелий

преди 3 седмици

Имаме - харчим! Бачкаме здраво и се борим за насъщния! Оцеляваме както можем, въпреки геноцида над българския народ от пребоядисаните екскомуняги-демокрадци,подписали план РанЪт за унищожението на България.Яд ли ви е, еврогнYз?!?

22

Анонимен

преди 3 седмици

Може и да имаш собствено жилище и заради това поддръжката да ти струва по-малко. Но наложи ли се да правиш ремонт, идват едни хора с по 20 слънчеви бани по рождение и ти искат такива цени, като че ли няма да ремонтират, а ще строят ново жилище. После свършват работа като с две леви ръце и искат още пари, защото били отишли повече материали. Викаш махленско опълчение, за да ги разкараш. И така поддръжката на жилището ти излиза солена.

21

До 19

преди 3 седмици

В момента така действително е по-изгодно.Поне привидно,без фактора инфлация, които обезцени кредитите на получилите ги и същевременно наду цените на жилищата им кажи-речи двойно за последните 6-7 години.С инфлацията нещата се променят коренно.Самият наем също няма да остане на тези цени,ще се покачи, точно както и цената на жилищата.Друг е въпроса за демографията и това,че почти всеки има по няколко жилища,от които се обитава само едно - другите са склад или частен исторически музей от вехтории

20

Анонимен

преди 3 седмици

Четиристаен в София около 120кв струва в момента над 400 хиляди евро. Да, една пета точно, от двата милиона евро, които единствения шанс някога да видя е да се задържи инфлацията на двуцифрен % за поне петилетка

19

Анонимен

преди 3 седмици

Аз живея под наем и си живея живота.

18

ама разбира се

преди 3 седмици

ние сме много по-добре от европейците... странно що те не имигрират в бг

17

Реалност

преди 3 седмици

Прави впечатление , че най ниски са разходите на страните извън ЕС

16

Нелош пасквил...

преди 3 седмици

Но КукунелченценценцетУ е с няколко стотин обиколки пред всички останали списвачки - грантаджийки в донос.бг. Все пак заслужава поне 50 гривни за съчинението :)

15

ББ

преди 3 седмици

Аз деца в тази система няма да създам, а вие си вдигайте цени колкото си искате. Да дойдат бангладешци да ви плащат по 300 хиляди евра за имот.

14

до 1

преди 3 седмици

До Анонимен,70 лв.няма да платиш за 10 живота,да не искаш да кажеш 70,ама стотинки и това с краденето,с джаджите дето слагате по електромерите

13

Истински седесар

преди 3 седмици

Щом в развитите страни се харчи до 30% от дохода, а при нас само 20%, то може да се очаква още 50% покачване на цените на жилищата. Като се дават жилищата под наем на младите и другите безимотни и ще се възвърне капиталовложението.

12

...

преди 3 седмици

Ще ви кажа къде отиват другите 4/5 от заплатата с реална случка. Приятелка на моя колежка живее в Кипър и й препоръча някакъв балсам за коса, който там струва около 6 евро. Тука го намери за 58 лева. Та такива ми ти работи.

11

Анонимен

преди 3 седмици

До Анонимен 9, не знам какви ги виждаш, но немалка част от хората в България си живеем много добре, а и цените са ни ОК. Стой си там където си. Дори за ваканция не идвай, че ни писна от "капацитети" да ни казват кое как е :) Щом не ти сстиска да си тук нямаш думата!

10

Хахаххахаххаха

преди 3 седмици

До мизерийка, има решение на твоите тегоби! Нарича се: произведи си сам. Много хора си гледат градини и са доволни от реколтата. Преди да ревеш що не намериш решение на ТВОИТЕ проблеми, а? Искаш евтино, но искаш и качествено? Ами НИЕ от големите градове си купуваме големи количества плодове и зеленчуци. Щот можем! Също и си произвеждаме. Ако ти не можеш... попадаш в една група на ревящи *** девици! Никой нищо не ти дължи!

9

Анонимен

преди 3 седмици

Всеки път като се прибера в България се чудя как се оправят нормалните хора. Цените ви са кошмарни, а ако не сте имали късмет мама и тате да ви платят за апартамента и имате ипотека и ако жената е в майчински направо не зная. И да спрат с тази пропаганда в нета да се прибираме - не зная кой се връзва честно.

8

ибрe курортe

преди 3 седмици

Дом на колела купи. Бъдещето предвиди !

7

Майната Ви

преди 3 седмици

Един път пишете и рИвете, че ви е скъпо, а после пък че е най-евтино в целия свят и околните села. Българите са много богати. Погледнете фейсбук. Всеки трети е на софра препълнена с какво ли не, всеки втори до скъпа кола на супер-луксозен хотел в престижен курорт. Даже в Монако показаха българка с Бугати за 3 милиона евро.

6

мизерийка

преди 3 седмици

Останалите четири пети отиват за храна с крайно съмнително качество на баснословни цени. За хората в градовете вече е лукс да купуват по-големи количества плодове и зеленчуци. А е август! Що-годе качествени домати - 6 лева. Сливенски праскови - 6 лева. Диня - 2 лева. Еми... имаше един филм, "И твойта майка също".

5

Анонимен

преди 3 седмици

а за храна, как е статистиката, колко харчим?