16

Панта рей

преди 3 седмици

Трай бабо за хубост..

15

Анонимен

преди 3 седмици

Тая беше много красива, защо се обезобрази така, не знам.

14

Ама

преди 3 седмици

Така изглеждат стилните и елегантни жени. Но който е свикнал да гледа полуголи фолкаджийки, друсащи кючек полуголи, не може да различи стил от пошлост !!!________Така изглеждат стилните и елегантни жени за промитите мозъци, които чакат някой да им каже кое е стилно и елегантно.А ако някой се осмели да не е съгласен, то той непременно гледа и харесва фолкаджийки друсащи кючеци. Ако можеше да разбереш колко си зомбиран, вероятно щеше да се гръмнеш, затова е по-добре, че не можеш.

13

Анонимен

преди 3 седмици

До Лило Бе язе сакам да прайм гъци-гъци с нея пък ти си приказвай....

12

Лило

преди 3 седмици

Не мога да разбера била зашеметяваща. Тя на 60+ била сексапилна. Аре бягай от тук.!!!!!!!! Някакви баби като започнат да ми се правят на 30 годишни.......... Всяко нещо с времето си!!!!!

11

До Ама

преди 3 седмици

До АмаТака изглеждат стилните и елегантни жени. Но който е свикнал да гледа полуголи фолкаджийки, друсащи кючек полуголи, не може да различи стил от пошлост !!!

10

Ама

преди 3 седмици

нищичко зашеметяващо не виждам аз в този външен вид. Нито роклята е хубава, нито й стои добре. Същата работа и с патъците, защото за мен това не са обувки, пък ако ще от десет Пради да са. Кралят е гол.

9

До Анонимен 8

преди 3 седмици

Това е бедата на днешното време, "разкрасяват се" уж, а резултатът е плачевен. Що не си остаряват нормално, не ми е ясно. Точно тези, "разкрасените", на стари години са.......въздържам се от определения. Като пример, не че е единствената, но - Донатела Версаче. Симпатична жена, преди корекциите, с възможности, и не става за гледане днес, страшна е.

8

Анонимен

преди 3 седмици

ако си свали тъмните очила, ще се види, че от многото пластични операции по лицето и, то е придобило застиналата усмихната поза като на Жокера (комиксовия герой на Джак Никълсън)

7

мммммм

преди 3 седмици

като млада беше голяма сладурана

6

Шлайф

преди 3 седмици

Гротеска, будеща съжаление.

5

Анонимен

преди 3 седмици

Голяма сладурана беше до към 1991 година, после до 2001 все още имаше добра визия. Сега е симпатична и толкоз

4

Анонимен

преди 3 седмици

Чак сбабичосала е пресилено, но възрастта никого не подминава. Чудно ми е тия, дето се подиграват, какво си мислят, че ще изглеждат цял живот свежи, като на 20-30, щото за красиви е съмнително. Рядкост са красавците. Но едни елегантни обувки на токчета биха допринесли повече за външния и вид, отколкото тези груби обувки, па макар и прада.

3

анонимен

преди 3 седмици

Сбабичосала се е ,не виждам нищо зашеметяващо ...

2

Единственото, което

преди 3 седмици

забелязах бяха ортопедичните и обувки! Сигурно и трябват да пази равновесие или да ходи на планина! Сладурана ама овехтяла!

1

Анонимен

преди 3 седмици

Помпозно заглавие. Няма нищо зашеметяващо във външния й вид.