24

Анонимен

преди 3 седмици

Ако мислиш за Сърбия,ще се оттеглиш или ще се застрелял,Вучич.Никой не ти е крив,ти си виновен за положението на сърбите там ,както и за това ,че *** като Вулин и изолационисти като Додик още имат тежест в обществото!Иначе,убедена съм ,можеше да се намери вариант даже и да дадете Косово,което уви,отдавна не е Ваше,но аз лично никога няма да нарека албанско,да Ви се върне по-натам в бъдещето част от т.нар.Босна.Докато си начело,това никога няма да стане!Тъй че не драматизирай излишно.

23

Анонимен

преди 3 седмици

НАТО и мюсулмани нямат място на Балканите.

22

Анонимен

преди 3 седмици

Каква работа има Сърбия в Косово?? Та, там сърбите са под 1%. Колко да се усложни повече ситуацията - най-много да станат 0%. Каквото мислеха и правеха на другите, това им се случи на сърбите - етническо прочистване. Сега да не реват! Освен нахлузените македонци, всички други съседи мразят сърбите - болни от шовинизъм крадци са,...вече 200 години!

21

Трол тъп и дебил

преди 3 седмици

До 20. Единствената държава. На Балканския полуостров, която е враждебна към България е Сърбия.Една нереформирана, шовинистична и агресивна държава, която малтретира Българското население в Западните покрайнини . . . . Хубаво да е да се комуницира с интелигентни и образовани хора, което при тебе липсва. Когнитивен дисонанс е явно болестното състояние съчетано от дебилизъм с образователни дефицити! На запад в Сърбия са Словения и Хърватия. Шовинистична се пише шовинистка и са национални интереси!

20

До Единств. държава

преди 3 седмици

Връждебните държавви са пет.

19

от чужбина

преди 3 седмици

От коментиращите надали някой е виждал косовар на живо! Аз познавам доста такива и от първо лица мога да кажа, че това е най-отвратителното племе в Европа!

18

до 13

преди 3 седмици

До Анонимен,то абаолютно същото важи и за българите,само врещите как ще избиете целия свят,ако зависи от вас,как слънцето изгрява благодарение на вас,то не са пилони,огромни пар цали дето наричате знамена,но колкото и големи да са не могат да прикрият издевателствата ви над цялото човечество,и за вас и за сърбите ще има видовден,колкото и сега да не ви се вярва

17

Единствената държава

преди 3 седмици

На Балканския полуостров, която е враждебна към България е Сърбия.Една нереформирана, шовинистична и агресивна държава, която малтретира Българското население в Западните покрайнини останало там заложник на късогледството на Европейските велики сили.Тя системно мачка всякаква проява на Българщина, включително и внасянето на забележете КНИГИ през границата.Същото и в още по-голяма степен се отнася за Северна Македония.Е как да харесваш сърбите тогава?

16

Майната Ви

преди 3 седмици

И що ще Вучката при Рюте?? Нали е в съюз с Путин. Да тича при него.

15

Анонимен

преди 3 седмици

Най добре да ги избомбят още няколко пъти ей така, превантивно.

14

Ханс

преди 3 седмици

За сърбите само ятаган в кратуната !

13

Българин

преди 3 седмици

В 811 г. Белград и областта Браничево обявяват, че напускат Българската държава и са присъединяват към франките, с които по това време сме граничели. Нашият хан Крум светкавично реагирал като в битката загинало цялото население на Белград и Браничево. От тогава получил прозвището хан Крум-Страшни. Иначе, територията Косово е българска земя, където и сега живеят българи, а през Първата световна война част от Българска армия пребивава там от 1914 г. до 1918 г. и моят дядо е бил там по това време.

12

Анонимен

преди 3 седмици

Вучич пак ще види силата на НАТО, която крием от Русия.

11

дедо ви

преди 3 седмици

вуче , признайте че сте българи , станете квартал на България и проблемите ви ше свършат .

10

Анонимен

преди 3 седмици

Вучка, Вучка, за нищо не ви бива сърбите. Един сръбски шовинизъм ви остана и крещене и тупане в гърдите колко велика е Сърбия... Ама реалността е различна.

9

Анонимен

преди 3 седмици

Вуче, целувай Корана! Шефът ти в Москва прие исляма. От утре даже патриарх Даниил става мюфтия и спира свинското!

8

G.I. Joe

преди 3 седмици

Вичо не иска ли една тояга?

7

32335445

преди 3 седмици

И какво ще направих, бре Вуче? Почвай да въртиш плескавици, че за друго не ставате.

6

Анонимен

преди 3 седмици

Пореден пример, че краваристан не може да съществува без да запали някъде война.

5

Анонимен

преди 3 седмици

Какво е това Косово?