93

ДЕЛЯНЧО,

преди 3 седмици

МИСЛИ ЗА ТВОИТЕ ДЕЛА,СТИГА СИ ВРЯЛ НОСА В ЧУЖДИ-РЪСИШ ГЛУПОСТИ С ОГРОМЕН ДЕБИТ

92

До коментиращи!

преди 3 седмици

Само чакате, какъвто и да е повод и се нахвърляте като хиени върху Борисов и ГЕРБ! Не се заблуждавайте, че това ви прави по-силни, напротив разкрива какъв див страх тресе наричащите себе си "добрите сили", които са част от проруското пространство в България!

91

До 19

преди 3 седмици

България ще си стъпи на краката ако Кирил Петков, Асен Василев и Николай Денков ни освободят от присъствието си!

90

Анонимен

преди 3 седмици

Бг ще дръпне напред, когато ББ и Пеевски се махнат.

89

Анонимен

преди 3 седмици

да си гледа ГЕРБ, че който гроб копае, сам пада в него

88

Хахаха

преди 3 седмици

Делянчо Кумгейта май е ва някакви "кристали". Неодекватен човек!

87

Анонимен

преди 3 седмици

Не разбирам фиксацията на Делян Добрев единствено срещу ПП-ДБ?! Такава злоба, завист и комплексарщина го тресе горкия, особено към съгражданина му Асен Василев, направо е обсебен от него в манията си да го обижда и подронва авторитета му. Явно Делян Добрев има някакъв комплекс за малоценност, който се опитва да компенсира с агресия, обиди и клевети срещу по-умните и успелите от него. Методите му будят съжаление и отвращение към Делян Добрев, който е един неудачник, посредствен човечец и некадърник!

86

Анонимен

преди 3 седмици

Един от най-важните закони, за да си вземем парите от Европа по ПВУ, е този за подаването на сигнали за корупция и злоупотреби. ГЕРБ са искали да бъде написан така, че да не засяга управлението на Борисов преди 2021 г., но така не само не минава пред Европейската комисия, а най-важното - не работи за българските граждани.ПП/ДБ са внесли работещ законопроект, който да е справедлив и да няма изключения за такива като Борисов. Борисов не е искал този закон да покрива сигналите за корупция по време на неговото управление! Защо ли??? Никой не е над закона, но Борисов мечтае да Е!!!

85

Мнение

преди 3 седмици

От една страна стоят старите мошеници ГЕРБ и ДПС. От друга страна са руските радиоточки Възраждане и ИТН плюс евентуално БСП и Величичие. По средата са застанали ППДБ и се чудят в кой политически ад са попаднали.

84

Анонимен

преди 3 седмици

В България само ПП-ДБ работят за разграждане българската мафия, която е завладяла държавата ни. Неслучайно всички тошковци, копейки, тикви и прасета неуморно опитват да ги дискредитират в очите на чалгализираната популация.

83

Анонимен

преди 3 седмици

ПП-ДБ бяха единствените, които работеха здраво и съвестно за благото на България, въпреки помията и компроматите, с която ги заливаха всички други партии! Чест и почитания за смелостта, всеотдайността, за това че вдигнаха доходите, пенсиите и детските надбавки на българите в една изключителна Световна криза, породена от ковид-пандемията, войната в Украйна и повишаване цените на горивата на Световната борса!

82

Анонимен

преди 3 седмици

Борисов събори последното Редовно Правителство, защото Проблемът за него беше в механизмът за избор и проверки на кандидатите за регулаторите и контролните органи (и мястото на ДПС). Това са тези над 100 човека, чиято смяна с нови лица може да рестартира държавността - или да продължи да я държи в плен. Процесът беше болезнен за ГЕРБ и ДПС, владеещи досега тези органи, тъй като не просто трябва да отстъпят територия, а и да отслабят контрола върху тях!!!!!

81

Анонимен

преди 3 седмици

След като мутрата Боко, за пореден път ни вкарва в избори, за които бяха похарчени общо 1 000 000 000 лв., а не може да състави правителство, ДА СИ ПОДАВА ОСТАВКАТА И ДА НАПУСКА ПОЛИТИКАТА! Некадърен, нагъл, некултурен, необразован селски тарикат.

80

Анонимен

преди 3 седмици

Мафията ДПС-ГЕРБ гони младите българи от България! Децата искат достоен живот, достойни заплати, справедливо правосъдие, свобода на словото, борба с корупцията, прозрачно разходване на държавните финанси, прозрачни конкурси за държавни поръчки, да няма мутри и мафиоти с бухалки в управлениато на страната, иска спокойствие и сигурност...

79

Размисли

преди 3 седмици

Бойко Борисов и кликата му ГЕРБ са като туморно образование за България!

78

Анонимен

преди 3 седмици

Бойко Борисов е готов на всичко само и само да няма институционална РЕФОРМА!!! За него нямат значение загубеното национално време, европейското развитие, отговорността и върховенството на закона. Никакво значение!

77

Реалист

преди 3 седмици

Цялата ГЕРБерска декада е едно голямо крадене. Проклятието на България е Простия Боко Тиквата.

76

Анонимен

преди 3 седмици

Борисов в тандем с Делян Пеевски, са два тежки воденични камъни, които теглят България към дъното!

75

Цитат

преди 3 седмици

"Мощни кукловоди като Бойко Борисов и санкционираният магнат Делян Пеевски дискредитират демокрацията и се опитват напразно да си гарантират властта". Томас Хакер

74

Анонимен

преди 3 седмици

Българската държава беше заприличал на финансова пирамида при Борисов - теглеше заеми, за да плаща лихви по стари дългове и да връща борчовете си. Ето и фактите. За месец и половина във властта правителството с мандата на ГЕРБ и с подкрепата на РБ, ПФ и АБВ беше изтеглило или договорило 5,308 млрд. лв. нови държавни вътрешни и външни заеми. Заемите бяха любим спорт на премиера Борисов!