34

Анонимен

преди 3 седмици

От толкова гледане, затова образованието е станало разногледо и е стигнало дъното. То само с гледане не става, трябва малко и акъл! Я си погледнете директорите послушковци и измислените "учители", които са си назначили, та може и да прогледнете, докато още не е късно! Безобразията и невежеството няма как да се се скрият зад прозрачната показност, проектчета, ремонтчета, дигитализации и всякакви ала-бала.

33

Анонимен

преди 3 седмици

Първо обаче гледат кой от 72 та пола е, да не стават грешки.

32

кака Кера

преди 3 седмици

Хайде стига сме гледали САЩ и не знам си още къде! Българското образование от едно от челните места преди години, сега е на едно от последните в света. То не бяха реформи, то не бе чудо! Всеки министър се надпреварваше с предходния каква по-голяма глупост да измисли и въведе. Никой не мисли ни за децата, ни за учителите, на луди ги направихте и едните и другите.

31

емо

преди 3 седмици

криворазбраната цивилизация в действие. жал ми е за това дете при такава майка, която организира неразбираеми фестивали с английски имена и славослови началното образование в сащ. няма да се учудя ако синът й вместо иван се казва айвън. оцеляли сме през вековете, включително и през жестокото турско робство, но с такова поколение и с демографския срив - няма как да оцелеем.

30

мда

преди 3 седмици

ахаха, май само ги гледат докато завършат. Не могат да сметнат колко е 3х3х3 завалийките. Иначе възможности сигунро имат, но са гледани не развивани!

29

Тази Петя, може

преди 3 седмици

спокойно да се прекръсти Кирдикова. Бонус точки за тия дето знаят какво значи "кирдик". Като гледам "партньорите" на "събитието" това си живо училище за компрадори.

28

Анонимен

преди 3 седмици

Петя Киртакова ще ми хвали мириканското училище ааре у левоо

27

Отвратена

преди 3 седмици

Дано си откриват овреме онези дето им е заложено да стрелят из училищата и да убиват деца

26

Без име

преди 3 седмици

Хайде, долу ръцете от децата ни, американски по дло...ги ! Техните *** учат в десети клас това, което нашите в пети клас го знаят. Зная толкова познати, които с мързела си се пренесоха в Америка и тръгнаха с нагласата с хитрост и малко усилия да постигнат богатство. И най - вече отрочето да завърши там...защото тук нещо му куца ученето. Доволни са, вместо тук, там мият чинии, разнасят пици, мият тоалетни. Да са живи и здрави!

25

Гост

преди 3 седмици

Чакахме Петя Керт...да сподели как е в Америка, щото тук ние представа нямаме как се гледат деца, как се захранват, как се възпитават...не си наблюдаваме децата. И сигурно си мисли, че ги храним с ***, каквито ни промотират по американски тертип. Хайде да ходи да си гледа работата и да не дава акъл, да не ми хвали и образованието в Америка. Нали на там тръгнаха и много наши посредствени ученици. Тук едва връзва тройката, там изведнъж станал много умен.

24

Цц до Американ # 12

преди 3 седмици

То и при нас е така.Обгрижват се предимно тези, които не се справят с учебния материал, а по- будните деца скучаят.Такава е директивата.

23

Анонимен

преди 3 седмици

Такива са смешници американците, с тяхното образование. Въобще не им трябват умни и мислещи. Лошото е, че и тук става така.

22

Странно

преди 3 седмици

Тая ичне мяза на българка))))))

21

Кирчи стрелеца

преди 3 седмици

Искам да отстрелвам съученици

20

Анонимен

преди 3 седмици

Остсва да пренесем всички тия атлантизми в бг училищата

19

Анонимен

преди 3 седмици

Киртакова залага се най много н ЛГБТ и дрогаа факти понякога и на яка стрелба по съученици страхотно

18

Киртакова

преди 3 седмици

Мдаааа в САЩ страхотни заложби първо място по тъ п о та

17

25%

преди 3 седмици

25% от всички подрастващи не се ппределят нито като мъж нито като жена. Добри заложби показват.

16

Анонимен

преди 3 седмици

На Байдънчо заложбите за президент проличали преди 50 години! На Камала още не се виждат.

15

До 3

преди 3 седмици

В САЩ не е свободия. Така е. Там е полицейщина и тоталитаризъм. Бият яко, чупят гърбини от бой. Самия факт че за пиене на бира в парка тр опандизват, може са ви говори колко демократична е тази държава. Русия е къде къде по-свободна държава.