13

Анонимен

преди 3 седмици

Good morning, Vietnam!

12

Реалист

преди 3 седмици

Увеличиха рязко заплатите на учителите, а резултатът е нулев.От училищата и университетите цълват много неграмотници.Жалко,но е самата истина, а парите ги плаща народа...

11

До Не е разграден ..

преди 3 седмици

Поздравления! Много точно си описал ситуацията!

10

Аа до ss-waffen

преди 3 седмици

Дани Вълчев с артистичната тридневна брада /българският Франк Синатра/ е автор на делегирания бюджет.

9

Анонимен

преди 3 седмици

До Росен - Да, прав си. Защото като не повтарят, още от 7-годишна възраст у тях се изгражда представата, че е нормално будалата да се труди да научи нещо, а гяволът да рита топка и да се кефи и накрая и двамата да минат във втори клас. И после цял живот ще иска да мързелува, но да получава толкова, колкото взима онзи, който работи.

8

Не е разграден двор,

преди 3 седмици

защото едни подрастващи трябва да засвидетелстват присъствие на територията на школото, за да не им спрат деЦките надбавки и за да си вземат безплатната храна, която им се полага. И тъй като им е скучно в час, те пребивават на двора, който също се счита училищна територия. Ако не е заграден, как да докажат, че са били "на училище"?

7

Росен

преди 3 седмици

Нужно е премахване на НВО. Учениците от първи до четвърти клас също да се оставят да повтарят, докато усвоят материала. Пускаме ги неграмотни в пети клас и така си отиват до края. Това трябва да спре. И това, че децата се травмирали, като сме ги оставяли да повтарят са абсолютни, тотални глупости! Напротив, ще им подейства мотивиращо и дисциплиниращо.

6

ГерболИННА

преди 3 седмици

ИмалЕ сме синдикатЕ?

5

Да не се офлянкват

преди 3 седмици

Вместо външно оценяване след 4-и клас, по-добре да приемат предложението, което някой от коментиращите тук направи преди няколко дена. Да се върне отново мярката "повтаряне на клас". Ако трябва и пет пъти ще повтаря първи клас докато най-после научи азбуката и успее да се научи да брои, да събира и изважда поне до 20.

4

ss-waffen

преди 3 седмици

Делегираните бюджети. Там се корени всичко.

3

Анонимен

преди 3 седмици

Входното ниво да го махат, отиваш първи ден още и пляс контролно. Кви песни щял да пуска даскала, това не ти е някакъв бар или дискотека.

2

ППДЕБЕЕЦ

преди 3 седмици

Навремето НВО означаваше "Начално военно обучение".

1

Анонимен

преди 3 седмици

Училището произвежда без мозъчни роби на мафията.