135

Анонимен

преди 3 седмици

Една кукувица и един индивид от крайния софийски квартал,се изложиха всеки поотделно.*** ли сте,да занимавате българската общественост, с дълбоката си простотия.Двамата заедно,миришат въздуха на нереза,който може да отрови най кротката мишка.Продажна пасмина,подчинили се на един разюздан, див нерез.

134

Анонимен

преди 3 седмици

Аз вдигнах юмрука но не е това което всички видяхте и си помислихте. Тоя мина всички граници. Да се измита. Колкото по бързо, толкова по добре.

133

Анонимен

преди 3 седмици

До Анонимен 136 РазплачемЕ??? Що не хванемЕ да вземемЕ да започнемЕ да учимЕ български език, а? Или с това мьйекане се правим на "софиянци"???

132

ГжегошБженчешчикевич

преди 3 седмици

Защото пЕЕВСКИ няма никакъв нормален електорат, мВР ще му подсигури купен! У нас има достатъчно ***, които да гласуват за дебелия и грозен и т.н ,политик. И при ниска активност, хоп, става ФАКтор! Ей, нормални хора, разберете, че от вас зависи това недоразумение да бъде заличен! И не само той! 85742ГЛАСУВАЙТЕ по съвест!!!

131

Анонимен

преди 3 седмици

Трогна ни всички,ще се разплачеме а и няма да вечеряме,аплаузи

130

Анонимен

преди 3 седмици

Всеки министър би трябвало да си носи оставката в джоба. Когато му я поискат да я даде. Този служебен министър на МВР се е вкопчил в позицията и се инати. Никаква чест и достойнство.

129

Анонимен

преди 3 седмици

Тази кукла на конци на Делян Магнитски по име Калин няма нито срам, достойнство, отговорност и чест. Жалък и посредствен циркаджия не е необходим на МВР. Определено друго не може да върши освен да се прави на началник на службите. Даже не става и за охранител в ,,Борисовата градина.

128

Анонимен

преди 3 седмици

За Сви нян Беевски е жизнено важно да има своя креатура на този пост. Иначе е много вероятно да излети от парламента. Той държи част от ръководството на ДПС, но няма никакво влияние сред електората. А при едни избори той е важния. И ако един турчин трябва да избира между Доган и Сви нян, а познайте кого ще избере. Остава да се купят ромски гласове. А там ще има борба с Тиквочев защото и на него са му нужни. Българите, гласуващи за него не могат да достигнат и половин процент.Та тук става въпрос за кожата на една сви ня а не за някакъв жалък селски милиционер.

127

Анонимен

преди 3 седмици

Министерските постове са изцяло политически назначения и би трябвало без пречки да се сменят така че да не се пречи на работата.

126

Алекс

преди 3 седмици

Вдигнатият юмрук и платеният протест на ушевите бяха опит за държавен преврат.Дано следващия месец Прокуратурата и ДАНС се събудят от сън дълбок.

125

Бунгар

преди 3 седмици

Гешев,та Гешев. Е,добре,махнахме го. И какво от това.Нищо не се промени. Сега Калин Стоянов,та Калин Стоянов. Такива смени ми изглеждат като капризи на малко дете.Никой не е вечен,но да искаш да си имаш твой министър на МВР ,си е чисто престъпление. Нестабилноста в държавата,не се дължи на МВР, а на глупавите комплекси на президента.Браво на Кожарева! Наряза го като кисела краставица.

124

Анонимен

преди 3 седмици

Само не разбирам защо това Райче така категорично отказва?Ще загуби 4 години депутатстване?

123

Anonimen

преди 3 седмици

Новото начало на Пеевски с юмрука на Калин ще търсят отговорите на прехода.Честито, българи!

122

д

преди 3 седмици

имаме си пеефСки върешен министър, но на всяко прасе му идва времетоо

121

Мда

преди 3 седмици

Прасето е обречено и всеки останал с него ще изгори.

120

Ха-ха

преди 3 седмици

Общо взето трябва да се докарат изборите до дата,която е след американските.И се правят някакви циркове с тая цел.

119

Эдел

преди 3 седмици

Тоя е гледал от Мун чо преди няколко години, хайде и той да размаха юмруче. Обаче не на всеки му се получава.

118

Закривай милицията!

преди 3 седмици

И наново!

117

Бах ти

преди 3 седмици

Айдиоота

116

стоян

преди 3 седмици

Съд и затвор за тази пееевска ***.Довечера всички пред МВР .Да изметем пеевските *** от министерството.