31

Анонимен

преди 3 седмици

Вместо политически елит да се чете "политическибоклук".

30

Анонимен

преди 3 седмици

Какъв "елит" с 30% избирателна активност?

29

Анонимен

преди 3 седмици

"Политическият елит не може да излъчи кабинет" -- тук няма политически елит, това са компрадори и узурпатори.

28

баба мара

преди 3 седмици

в българия няма елит има цър-ву-ли политикани няма партии няма идеологиидалавери и кокала няма честни избори хората не гласуват защото няма за когоостава корпоративния вот на герб и купения на дпс затова избори до дупка

27

до 25

преди 3 седмици

До Анонимен Малоумния си ти! Когато се усетиш, за теб и много други хора, а може и за всички нас, ще е късно!

26

15 не лъжи!

преди 3 седмици

До анонимен Изобщо не си сятал да гласуваш за ГЕРБ, изпълняваш задачата си да внушиш на обществото, че Борисов е клекнал на ПП-ДБ, а то е точно обратното!

25

Анонимен

преди 3 седмици

До До 21 Това е фалшивото преразказче, което ви набутаха в маломерните мозъчета. Рупайте.

24

До 21

преди 3 седмици

До дo 19 А ПП-ДБ да не би да са десни!? Не са, очевадно е, прикрити копейки - Асен Василев, като финансов министър изкуствено и целенасочено увеличи инфлацията с цел да не може да влезем в Еврозоната, а Кирил Петков трудно прикри радостта си при нахлуването на Путин в Украйна и саботираше изпращане на помощи!

23

Анонимен

преди 3 седмици

Сегашното МВР нищо не гарантира та камо ли честни избори. Полицаите са пазат заплатките , без излишни движения поради много и известни причини - некачествен подбор, страх да не си загуби службата, преместване ако се е оказал "усърден" за новата власт или кмета на общината и пр. и пр.

22

до 20

преди 3 седмици

И като няма доверие, какво следва? Що за "народ", ако не може да си излъчи елит. Значи народът е кьопав.

21

дo 19

преди 3 седмици

Как да направят правителство ППДБ с ГЕРБ и БСП, когато първите са мафия, а вторите копейки. Опитаха с Пеевски, той се оказа баш мафия. За народа си прав, защото няма точна преценка. Ако дадена политическа сила има мнозинство, няма да има проблем.

20

Анонимен

преди 3 седмици

В България няма политически елит. В българският парламент с се събрали едни гласовити хора които омаяха с празни приказни народа за техно лично благоденствие . Депутат стана грозна дума. Народа нема доверие нито в парламенти нито в държавните институции. Още потъваме на кое дъно сме?

19

Анонимен

преди 3 седмици

Елита се избира от народа. Ама не били гласували. Ами да са гласували. И когато не гласуваш, пак избираш индиректно, ама за тоя дето не искаш. Ако гласуващите за ППДБ искаха правителство с ГЕРБ или БСП - щеше да има кабинет. Ако гласуващите за Възраждане искаха правителство с другите - пак щеше да има правителство. Народът е разделен - не елитът. Колкото и да крякате - това е.

18

Анонимен

преди 3 седмици

Какъв ти политически елит? Имаме шепа некадърници които не искат и не могат да поемат отговорност, затова ни се натрапва една нагла тиква.

17

Анонимен

преди 3 седмици

Какво означава думата Абсурд - ситуация между човека и света, в която човекът търси яснота, а света остава безмълвен и неразбираем....

16

Анонимен

преди 3 седмици

Като деца често играехме на една игра. Намирахме стръкче маргаритки от някоя градина и започвахме да късаме листенцата им едно по едно. "Щастие, нещастие, път, писмо. Щастие, нещастие, път писмо..." И така, докато стигнем последното цветче. И после пак отново....

15

анонимен

преди 3 седмици

Тъкмо мислех да гласувам за ГЕРБ, защото е видно, че нямат алтернатива, и ББ пак сгази лука! Пристана отново на ПП- от-реп-ките!Жалко, никой не се интересува от електората!

14

Степан МадръсЧук

преди 3 седмици

Неможачи наборе.

13

Анонимен

преди 3 седмици

Виждам много надалече чрез очите на исляма.... но толкова надалече.... колкото виждат твоите очи чрез слънчевите лъчи.... не виждам.... и затова виждам през твоите очи СталинчоЮдоКрасная.... по пътя на комунизма....

12

Гамен Грипенов Ветов

преди 3 седмици

Какво са чудити и маити бре!? Забърках ви гипса с мойти мунчета Киро и Кокоро и.б,ахми м,а,мицата на туй как му са вика дръжава!?Системата е проблемите са ваши,парите са наши!!Вий как си мислити,че Черепа,Мустака,Бобоцити,Баневити и да ни избруявам повичи,че сичките те няма да ви убедъйт чриз мене и останалити бандюги,чи сми съборили мудела Бурисов?!Дрън,дрън ерина!Муделът е да изчегъртами специализиранити съд и прокуратура,после Гешев,Ку можи Бурисув и Пеевски!*** Кирету залакомя и ус,ра сичку!