83

Българин

преди 3 седмици

Путин взе решение заличаваме сащ Великобритания Полша за Украйна избиване на нацизма голям кеф

82

Анонимен

преди 3 седмици

Честито на уКРАЙна! Борихте се и постигнахте целта си - да нямате държава

81

торбалан

преди 3 седмици

е те на , сега шмъркомана ще разбере кон боб яде ли не знам как още не е разбрал че го е напипал рунтав

80

Кравар Евроатлантик

преди 3 седмици

Като са искали мир да не са започвали война. Сега ще си я сърбат до края.

79

Фют

преди 3 седмици

Медведчик воюва чрез писане в Телеграм.......хахахахахахахахахахахахахахаха

78

Анонимен

преди 3 седмици

Русия е лъжкиня и 24 каратова измамница.Русофилите са агенти на Москва и Българофоби.

77

ППДЕБЕЕЦ

преди 3 седмици

За какво им е мир на Русия, като методично избиват бригадите в Курск? За Русия е изгодна тая Курска битка. Добре, че Украйна нападна Русия. Руснаците колко се молиха за нещо подобно, белким се мобилизира и позаспалия руски народ , хаха. Браво на Зе, слава!

76

ППДЕБЕЕЦ

преди 3 седмици

77, бъркаш, руския го знаем по-добре, отколкото вие английския или американския. Знаете ли колко сте смешни, когато се опитвате да говорите на английски и се биете в гърдите, колко добре знаете езика? Ние, дето знаем руския, се отърваме лесно, ако се притесняваме да говорим на руски. Просто говорим на български, а руснака разбира почти всичко. Ти с англичанин не може да напраеиш това.

75

offf

преди 3 седмици

хеххе, аз този от 2.5 години го слушам как ще стреля запада с ядрено оръжие, как ще ми спира, тока, газа, водата.... За какъв мир спира да говори ...!!!

74

Юлиян до 77

преди 3 седмици

Извинявам се!Допуснал съм грешка.Имал си нужното време да изгледаш интервюто.За руския не съм сбъркал.

73

Юлиян до 77

преди 3 седмици

Две л-ъ-ж-и или по-точно една л-ъ-ж-а и една грешна преценка.За да го изгледаш ти трябват поне 20 минути,а коментарът ти е веднага след моя.Почти всички русофили разбираме руски по-добре отколкото "родните евроатлантици"английския.

72

До 75

преди 3 седмици

Аз съм един от малцината, които можаха да го разберат, макар и на русский. Повече от 90% от русожопите путинчета хабер си нямат от руския язъйк

71

До Юлиан 74

преди 3 седмици

Точно така, "трябва". Това звучи, като комунистическата трактовка, "дайте да дадем"

70

Юлиян

преди 3 седмици

Гледах интервюто на Яков Кедми в "Поглед инфо"."Право куме,та в очи"-така може да се озаглави.Прямо,без да щади ничии нерви и самолюбие казва,доказва и предупреждава.Жалко,че е на руски и малко от вас могат да го разберат.

69

Юлиян

преди 3 седмици

Прав е Медведев,но всичко което казва трябва да се направи на практика,а не само на думи.Стига закани,време е за конкретни и решителни действия.

68

ООффф

преди 3 седмици

Най-после и този "умник" да каже нещо вярно. Макар, че всъщност мисията на САЩ е изпълнена. Трябваше да ги скарат тези две страни за дълго. Защото онези нови НАТО лилипути в Скандинавско не им вършат работа. Малки са дори да издържат една средна американска база. Е после ще платят и на мюсюлманите да почнат с проблемите зад Урал. Скоро ще е. Ами американска политика - дори рашките не са толкова долни.

67

Анонимен

преди 3 седмици

До Сеирджия !----монголският ген не прощава

66

Сеирджия !

преди 3 седмици

Копейки, Русия действително е "Чудната страна на жyжетата"! Вижте снимката! Медведев е 162, а е най дълъг от няколкото снажни мyжики около него! А! Ко шъ кайти?

65

ОТДАВНА ГЛЕДАМ

преди 3 седмици

КАКВО ИЗЛЪЧВАТ ОЧИЧКИТЕ НА ЗЕЛЕТО > докато е жив той никога няма да се съгласи да отстъпи и 1 см. територия на Русия > ТОВА В МОСКВА ЗНАЯТ ЛИ ГО ?

64

Анонимен

преди 3 седмици

Ами ако русия загуби? Тогава дали Медката ще скимти за мир?