8

Анонимен

преди 3 седмици

с толкова пари как се стои на 1 клон

7

Анонимен

преди 3 седмици

Верно!

6

Анонимен

преди 3 седмици

Блясъкът на Дженифърката помръкна. Поне за мен. Що и трябваше тоя цирк, след като с Бен си познават и кътните зъбки. Да му се чуди човек и на него. Тяхна работа. Лопес като певица не съм я слушал, но ме изкефи в "Паркър", 2013 г., където играе заедно с Джейсъм Стейтън. Готина екранна двойка и като визия, и като партньори по сценарий. От тогава не съм я гледал, но тая дандания беше леко леко лекомислена история.

5

Анонимен

преди 3 седмици

Бракът е отговорност за истински хора, а не за изкуствен матриял от силикон и пластмаса.

4

ХАХАХ

преди 3 седмици

Тези правиха сватба три дни,с големи купони и заря,а сега се развеждат...Звездите само осигуряват материал за писане и непрекъснато навиране в очите ни техните проблеми! Няма грижи утре пак ,ще се съберат.....

3

анонимен

преди 3 седмици

Циркаджий ... Ама доларите валят отвсякъде .... Няма лоша реклама за тях.

2

555

преди 3 седмици

В днешно време бракът е напълно безмислен. Вече ги няма тези истински връзки от времето на нашите баби, които продължаваха по 50-60 години. Сега губим интерес към партньора мн бързо. И вместо просто да си тръгнем, се започват едни тегави бракоразводни дела.

1

Анонимен

преди 3 седмици

Няма лошо, ще си намери някой негнуслив цветнокож танцьор на 20-22 години да я поклаща когато и се прииска и така. Точно по модел на леля и Мадона.