489

gele

преди 3 седмици

До Анонименв 74 зад предните седалки пише "местата не са телефонни кабинки", за какво Ви говори? А като завиждате на пенсионера работете Вие свободни места бол, заплати високи заповядайте, не само да критикарствате.

488

Анонимен

преди 3 седмици

До 499 какво работиш в костюм на Златните мостове, че не ми е ясно?Чел недоел, разбрал недоразбрал -нповинатанкоментаринсамтакива и на чешешщинси пръстите *** дето мразят деца.

487

Анонимен

преди 3 седмици

ако съм платил и билет на колелото ще превъзпитам и шофьоря и пътниците резко... ***

486

ХЕХЕ

преди 3 седмици

КАКВОТО И да е НЯМА ПРАВО да бута детето и да му вика така !

485

бг смешки 2

преди 3 седмици

ДА у БГ е пълно с тъп2нари , про2стаци и груби хора ! за това държавата е на тоя хал ! какво му костваше да го помоли културно да слезне с колелото вместо да му вика и да го бута не е ясно ...наистина само пр2остотия у БГ-ТО !

484

До Анонимен 499

преди 3 седмици

Същият автобус е купен с мои пари от данъци също и аз искам моето дете да го ползва със или без колело. Сега ккво ще правим?

483

Анонимен

преди 3 седмици

До Анонимен:Може да се каже, че автобусът е купен и с пари от моите данъци. И не ми е приятно, когато някой си забърква колелата на велосипеда с дрехите, с които съм облечена и отивам на работа.

482

Анонимен

преди 3 седмици

До Анонимен "Дайте на шофьорите по една тупалка за килими та да има ред, на контролите също та по бърже да свалят нередовните."Тупалка ли !?Масово шофьорите говорят на висок глас по телефона и всички пътници са длъжни да слушат за цялата му рода,да слушат псувните и др.крайно нецинични думи на някакъв диалект!Някои карат все едно возят чували,и ако им кажеш,то не се знае какво те очаква!..Та за тях тупалка не трябва ли?Нищо не оправдава шофьора, а и както е видно доста поработва след пенсия...

481

Авитохол

преди 3 седмици

Да, отношението на шофьора е грубо, но на всички е известно, че човек може да се качи с колелото си до планината само, ако още първата спирка го постави на предназначените за това рамки. В такъв случай шофьорите могат да помогнат при нужда.

480

Много виновни

преди 3 седмици

Научен урок; 1. Детето не етрябвало да се качи в автобуса с колео. 2. На шофьора му липсва елементарна култура да реши проблема с усмивка и да даде пример на дете. 3. Кметовете на София са отговрни, че няма един работещ лифт на Витоша, където децата да ходят да карат колело за удоволствие и здраве

479

Анонимен

преди 3 седмици

Автобусите до Витоша са най-пулни сутриннранонинкъсно вечер, освен когато са нонстоп пълни уикенда и по празници. Тогава, когато автобусите са най-пълни е разрешено и за колела.Пише, че когато не пречат може, но е толкова неясн, че всеки си го такива както му изнася. В края на краищата като пишеш правила, които трябва да се спазват - напиши ги ясно. Държавните наредби и разпоредби колкото и да са различни имат едно нещо, което е общо. Повечето са написани така, че всеки да прави каквото си иска

478

Анонимен

преди 3 седмици

Ако беше някой батка с татуировки и талибанска брада, шофьора ще го изхвърли ама друг път. Да се ребчиш на дете е лесно. Възрастните трябва да сме търпеливи, а децата са избухливи и не винаги си контролират емоциите. Трябва да си мега зле, за да не можеш да се оправиш с едно дете без да крещиш буташ и блуъскаш. Явно нервите на тоя шофер са избухнали и си го е изкарал яко на малкия. И да е имало повод надали е било нещо фрапантно. Този шоф е за диспансера

477

Анонимен

преди 3 седмици

Детето очевидно е било само, иначе щеше да има (поне) трима боричкащи се на видеото. Видеото и сигнала са подадени от свидетел на случката.Всички пишещи тук - не знаете какво е станало и не сте свидетели.

476

Анонимен

преди 3 седмици

Нека помислим още нещо - видеото не е заснето от детето. Сигналът за тази нередност е подадена от друг човек, който е БИЛ в автобуса и е видял и чул всичко! Сметнал е че това НЕ Е редно. А не развива теории на вероятностите като повечето пишещи тук всеки с наклон в крачола си дали харесва или не харесва децата, колелетата и Бог знае дали живота му е крив, прав или на чорчек. Човека, пуснал видеото, свързал се с медиите и сигнализирал е (вероятно) зрял човек и е свидетел на случката

475

Анонимен

преди 3 седмици

Спорът със сигурност е започнат от шофьора, но той си трае за началото на спора. Кой с кого се е закачал?Детето се е качило с колелото си за Златните мостове и е започнало да говори - майната ти на теб и на теб и на шофьора майната му...така ли?Качило се е и е започнало да раздава майни за няма нищо? Аз не го вярвам това. Шофьора да каже истината. Макар че човек, който спори и се държи така с дете като че ли и той му е на годините, а не е зрял човек, трудно ще ме убеди в правотата си.

474

Анонимен

преди 3 седмици

Може шофьора да е провокирал детето, а не обрсрното. Каква работа има шофьора в средата на автобуса, като трябва да седи и да го кара? Какво му е пречило детето, че да стане и да го изхвърли? С колело е да, но не пречи на никой. Не се вижда дори и 1!друг човек на видеото освен шофьора и детето. Автобуса е бил празен.

473

Анонимен

преди 3 седмици

Единствената причина пасажер в автобуса (от средата му) да коментира шофьора на висок глас е защото шофьора не кара добре. Може рязко да завива, с твърде висока скорост да кара, да не с азва правилата или да кара на газ-спирачка и всички правостоящи да се лашкат. Има много причини поради които пасажер би казал на висок глас някаква забележка към шофьора и шофьора може да се ядоса на това. НО досега освен психично болни не съм виждая други хора да говорят на висок глас безпричинно в автобусите

472

Анонимен

преди 3 седмици

Значи детето е на средна врата в доста празен автобус. С какво е провокирало шофьора, за да спре и да отиде там, за да го изхвърли? Детето не е направило нищо вероятно, защото шофьора трудно ще го види седнал, вероятно е казало нещо. Нека помислим заедно- пасажер се качва на средна врата и изведнъж започва да обижда шофьора на висок глас??? Сигурно има някакво писхично разстройство, щом си говори сам и обижда шофьора за няма нищо. Това е версията на шофьора. Смях!!!

471

Анонимен

преди 3 седмици

И мен един ми налетя преди години, казах му да ми е благодарен, че съм дупчил 2 билета и спря.

470

Анонимен

преди 3 седмици

Трябвало .. да спре автобуса и да извика "съответните органи" АААХАХАХАХХАХАХАХАХ! И какво - сприаме и чкаме 30-40 минути. Ай сиктир!