15

Анонимен

преди 3 седмици

Направо да му организират тракийско погребение с каляска, 6 коня, куче и 2 съпруги.

14

Ъм

преди 3 седмици

"85 мили" се превежда с преизчисляване в километри...

13

наблюдател

преди 3 седмици

Дъртия козел е доста жесток, както към животното така и към децата си. Добре, че е бил красавец иначе нямаше да сме чували за него. В началните си години е пробил благодарение на ухажването на правилните жени, за да го избутат напред.

12

Анонимен

преди 3 седмици

Няма как да искаш смъртта на любимото си животно. Може да го е обичал даже повече от алчните му деца и да е искал да живее вечно. Откачил е човека. С друго не си го обяснявам.

11

анонимен

преди 3 седмици

Толкова много неща има за писане за този Титан , така ли не намерихте друго интересно ... 90 роли , връзки, чисто любопитни нещо от дългия му пъстър живот ...

10

Анонимен

преди 3 седмици

Тук съм много раздвоен. Знам как страдаше кучето от детските ми години когато баща ми влезна в болница за месец. Спеше на мястото му по цял ден и едвам го карахме да излезне и да яде.Сегашното ми куче 1 час държа жена ми на паркинга след като направихме грешка да ме изпрати с него до колата. Но от друга страна, да се умъртви животното само защото на някой изкуфял старец му се е прищяло е пълна дивотия. Да му се даде време и ако след месеци не го забрави тогава вече може да се мисли за друго.

9

Алекс

преди 3 седмици

Само Бог може да отнема живот.Анушка да се грижи добре за кучето.

8

Айде всички фенове

преди 3 седмици

По една иглица от на Урсулката, и да лягат при него и те да почиват.

7

Анонимен

преди 3 седмици

Aлен да дърти години явно е бил превъртял.

6

Милия пес

преди 3 седмици

Мен ме зарадва, че няма.да го приспят. Явно Делон нещо.го е хванала деменция, но децата му, каито иначе се карат здраво, се обединиха да си спасят косматия член на семейството им.

5

Справедливо

преди 3 седмици

Застреляйте и другите му деца, да не страдат за баща си! Вече за феновете му, всеки сам да си реши дали да се самоубие, или ще успее някак да живее и без него!

4

Анонимен

преди 3 седмици

Кой може да каже дали кучето няма да страда повече без Ален Делон, отколкото ако го приспят? Който се обявява за "гласа на безгласните", може да каже каквото си иска от тяхно име. Има страшно много случаи на мъчещи се животни, на които не се помага, само защото някой е решил, че трябва да живеят на всяка цена. Човешките комплекси се прехвърлят на животните уж като грижа за тях.

3

Анонимен

преди 3 седмици

Откачалниците са на всички нива. Кучето щяло да страда върху гробба му. Хайде холъмм. Мании за величие и универсална липса. Драма. Един тук до нас над 55 годишен тъкмо се ожени и след няколко месеца внезапно почина. Жена му си вкара любовника за постоянно да живее с нея още на първия месец. Кучето му го надживя с 10+ години. Харчат му парите и си свиррркат. Много са щастливи, държат се зс ръце, целуват се публично (над 45 годишни)

2

Сенеката

преди 3 седмици

Трябваше и жените му не само кучето ...като едно време...

1

Анонимен

преди 3 седмици

Страхотна новина ... чакаме за рибките на ален делон да се напише новина