11

Анонимен

преди 3 седмици

Ален Мак е руска губерния, а тия сладури от видеото се страхуват само, че имотите им може да поевтинеят.

10

Бизнесс

преди 3 седмици

Това е на някой депутат с подставено лице. Предполагам е взел милиони по европрограма да направи нарко комуна на най - скъпата земя във/около гр. Варна. Според мен идеята е да се усвоят парите за нарко комуната от ЕУ по проекта, като закупува най-скъпата земя с тези пари. И след 10 години като изтече задължението ще стане хотел Гранд Хаят. Но самата земя ще е купена с ЕУ пари по нарко проект! Така се вижда отстрани. И съм сигурна че е така. Това е на някой тлъср софиянец проект за пенсиониране.

9

Анонимен

преди 3 седмици

нарко комуна е като те натирят мама и тате на полето да копаш насила с възпитателна цел, след като си заложил семейната кола и тн за дрога, а това си е доброволен център за лечение. Няма заместителна терапия. В България протестирате срещу гейовете, срещу наркоманите, срещу хората, които искат да се лекуват от наркотиците, срещу еврото, за еврото.. не може ви разбере човек

8

до 4,5,6

преди 3 седмици

дpycалките, лично засегнати ли се почувствахте?

7

Анонимен

преди 3 седмици

Да ги канят на гости и ще се опознаят.

6

Ужас

преди 3 седмици

Тези хора, които протестират са тези, които създават наркоманията. С бездушието си

5

Кравар

преди 3 седмици

Нарко-комуната ще е единственото нормално място в тая съветска зона - Варна .

4

Анонимен

преди 3 седмици

Значи искат наркозависимите да са сред тях вместо център за наркозависими? Ненормални варненлии!

3

Анонимен

преди 3 седмици

Абсолютно прави са хората! В София нормалните хора не смеят да припарят до района около същия такъв център, напълно гетоизиран район. Веднъж гледах от колата 2 каруци с малцинствени как трополяха натам да си получат метадона.

2

Анонимен

преди 3 седмици

Пускайте сред нас който оцелее оцелее, и без това сме джунгла!

1

Анонимен

преди 3 седмици

Там бяха и са най-скъпите имоти , с тази нарко комуна ги бележат като гето. Имотите ще паднат, това е над Кабакум на Марешки сарая дето е на пясъка - законно ;) Няма нищо незаконно, когато става въпрос за милиони. Питайте ПП дето мачка избиратели с колата и в неделя асвалтират мястото да няма следи.