22

Има типичната физио

преди 3 седмици

номия на леличка калинка парашутист. Как пък не се познавали и не била политик но точно пък Калинл няма алтернатива. Естествено че има натиск - това затова е политиката за да се оказва натиск да стане нещо.

21

Алекс

преди 3 седмици

Женицата не е за тази работа.Счетоводство и управление на държава са съвсем различни неща.Адвокат Славов заблуждава.Конституционно задължение да станеш служебен премиер няма.Промените в Конституцията са нескопосани.Може да си добър счетоводител,банкер или юрист,но да не ставаш за премиер.

20

Анонимен

преди 3 седмици

Едни мижитурки промениха конституцията ,а Конституционният съд срамежливо не събра кворум за да отхвърли това недоносче на ППДБ . Самият автор на тези текстове побърза да се откаже от депутатското си място,явно с големия си нос отдалече надуши накъде отиват нещата.69892

19

Ангелина

преди 3 седмици

Не бъркайте "силен натиск" с поръчков натиск ,който не показва безпристрастност от нейна страна. Сценки с"натиска" срещу нея и предизвестеното какво ще се случи предварително бе изиграно от Делян Пеевски. Въпросната дама от Сметната палата изигра фиаско ,за да не стане Служебен министър .Президента не е знаел предварително имената ,видя се по неговото изражение ,а той не е актьор и негов стил ,за да играе роли ,за разлика от други .

18

Вижте името й

преди 3 седмици

И преценете умствения потенциал на родителите й. А той се предава по наследство.

17

Времето е наше!

преди 3 седмици

Вместо горката Горица Кожарева, да назначат Лес Дъбов Копитов - Як-каишков.

16

Ма тя няма цици

преди 3 седмици

Кой ще я натиска?

15

ма наистина ли

преди 3 седмици

ох горкичката тя, *** то в министерски никога не е имало натиск, за пръв път се случва. няма ли кой да я погали по главицата и да я успокои, няма миличка, всички други българи не са подложени на никакъв натиск, само тебе те натискат миличка.

14

От Ръководството

преди 3 седмици

и кво аджеба силно са й натискали под? Ако е имало упражняван неправомерен натиск върху нея е едно, ако натискът е бил правомерен- второ и ако е би кривомерен - съвсен друг паркет е треало да лъсне Горчицата а не да чака фиаскоаналната процедурата а да сигнализира прокуратурата преди да отпочне това или онова или още по-онова натискче", допълни още Славов. Къде бе какво са й натискали че не флизъло ли? аман от съветници. Уж тековата а на края пак сме фъ началото, майнъФилибето!

13

Анонимен

преди 3 седмици

бая милиарди идват пак и сега се чудят как да ги приберат но раята се пробуди

12

Анонимен

преди 3 седмици

Кожарева игра коректно и спечели импаса. Считаха я за слаб играч и и обявиха всичко коз, а тя цака с пики.

11

до 14

преди 3 седмици

и "анализаторите"

10

Анонимен

преди 3 седмици

Проблемът не е в конституционните промени, а в това, че всичките тези хора в новините са навързани като свински черва, в една толкова малка откъм население държава. Пеевски, президент, Стоянов, Главчев, шефовете на БНБ, конституционните съдии, прокурорите - всичко пее в хармония. Какво правим в такъв случай?

9

баба мара

преди 3 седмици

коя партия измени конституцията и ограничи президента казваите ги нещата вправ текст за да ви разберат хората

8

Анонимен

преди 3 седмици

И новият вътрешен м-р ще е пак гербава калинка,щом Главчев ще го избира.

7

Мария Габриел

преди 3 седмици

Горица, ела да си поплачем заедно!

6

Fena

преди 3 седмици

Като е толкова силен тоя натиск, да вземе да стане полицай. Има се с министъра, кротка работа, добра заплата, скатана служба, рано се пенсионира... Какво му трябва на човек. А ако доде някой дето иска да бачкат истински, демек да им развали рахатлъка, почват да стачкуват и да си искат стария бей, дето не ги закача.

5

Анонимен

преди 3 седмици

Кой я е взел тая на сериозно? Никой! Минутата и слава мина за секунди.

4

Танас

преди 3 седмици

Това Бате (младши) не е ли по-добре да си пие Поморийската на леля му Петя.

3

Анонимен

преди 3 седмици

Такива женици не трябва да са на такива постове, напрежението им влияе и е вредно за народа и държавата.