83

Охотник

преди 3 седмици

След решаването на този проблем, понеже нямаме политици. Нека негово светейшество, да му даде зор. Да си прибират трите бази, и гадовете в тях. И да се махат барабар с нАтО-то. Че само войни и омраза произвеждат.

82

гаварит мацква

преди 3 седмици

този е и нагъл, освен че е москал.

81

Барон Мюнхаузен

преди 3 седмици

Двуличието на католическата църква не знае граници. Да си спомним, че по времето на робовладелството, католическа църква е написала, че робите нямат души и могат да се бият и убиват като животни. Сега влизат в играта за унищожението на православната църква. Папата не излезе с нито една дума за забраната на православието в Украйна.

80

malgiorno a tutti

преди 3 седмици

"Да се обеси червения поп! / Без кръст - без гроб!" (Гео Милев)

79

Анонимен

преди 3 седмици

За ЕС и САЩ Украйна има смисъл само ако е анти-руска общност. За да поддържат това статукво ако е необходимо ще направят всички украинци салафити, без да им мигне окото. Там хората нямат собствена воля много отдавна.

78

ППДЕБЕЕЦ

преди 3 седмици

Най-интересното е, че Бандера е бил католик, а днес Сулььо и Пулььо му се кланят в Украйна. Нали се сещате, защо Бандера е избивал собствения си народ.

77

ППДЕБЕЕЦ

преди 3 седмици

Браво на патриарх Даниил, не им се е дал на тия колонизатори. Мислят си, че може да се месят и в църковни дела. Но Даниил ги постави на място тия.

76

Миланов

преди 3 седмици

Кремълската хунта от къде го изровила това ченге-поп? Върти опорките им постоянно.

75

Иначе казано

преди 3 седмици

Да помолиш дявола да си ореже опашката.

74

Анонимен

преди 3 седмици

нашата е не по малко зависима и поддържа руската и техните интереси.

73

Чакай сега.

преди 3 седмици

Кой е поискал срещата? Посланика. Кой е домакина? Патриарха. Ами като е поискал среща - с какви въпроси е отишъл госта? Ей тъй, на лафче? Не мисля. Тоест - по уговорени теми. За какво са се срещнали да говорят, от посолството казват ли?

72

Анонимен

преди 3 седмици

Даниил питайте ли го чий е Крим!?Людоедити от Кремъл нямат право на автокефална църква.

71

Анонимен

преди 3 седмици

КОЗЯШКИТЕ ЗМИИ ИЗПЪЛЗЯХА, НИКОЯ ДЪРЖАВА НЯМА ПРАВО ДА СЕ МЕСИ В ЦЪРКОВНИТЕ ДЕЛА ЧЕДА МОИ КРАВАРСКИ

70

Анонимен

преди 3 седмици

Украйна се бори за правото си да има своя църква, независима от антихристовия режим в Кремъл. Желая им успех и също така желая един ден България отново да има своя собствена БЪЛГАРСКА църква. КГБ ВЪН от БПЦ!!!

69

Пффф

преди 3 седмици

Досега не сме имали по-неадекватен патриарх. Какви правомощия има американския посланик в България да спре напълно законните действие на правителството на чужда държава срещу организация, която представлява заплаха за нейната национална сигурност? Как точно Кенет Мертен може да повлияе на процесите в Украйна??? Нашият дс-ар си мисли, че както той се отчита директно на контролния център (Москва), така правят и американските посланици по света. Един вид: предай на Байдън да каже на Зеленски. Хахах

68

Краси

преди 3 седмици

Попето ДанИИл е с ментален проблем!

67

Анонимен

преди 3 седмици

Патриарха скоро ще обяви за цар Делян Пеевски.Край със султаната на Ахмет Доган и ДС.

66

:)

преди 3 седмици

До Ника 65 А той има ли страх от Бога, като знае на кого служи.

65

До зозо 60

преди 3 седмици

И да изпукат тяхните отрочета са на линия ,отърване няма , спасението е за младите и то е махкане от тук.на тоя така наречен патриарх му се ветрее милиционерския мундир из под расото с просто око се вижда

64

Ника

преди 3 седмици

До 63Това е грозно,некомпетентно,лишено от смисъл .Имайте страх от Бога!Глупостта е лош съветник,а неуважението към мъдростта води до падение.