79

А бе

преди 3 седмици

Не БРИКС им е нужен на Азербайджан,а перспективата от Китай! Явно искат да се подсигурят срещу Русия,която е непредвидима като водеща в ОДКБ! В БРИКС друг е ШЕФА! А с петрола и газа ,който имат, кахъри няма да имат в бъдеще!

78

Анонимен

преди 3 седмици

То лицемерието е да казваш, че щом България е член на ЕС, то и стандартът ни на живот става като в ЕС.

77

Анонимен

преди 3 седмици

Знаете ли кое е най-голямото доказателство за лицемерието и двуличието на русофилите? Когато им пожелая стандарт на живот, какъвто има средностатистическия човек в БРИКС, започват да ми слагат минуси, а същевременно пишат, че искат и България да е част от БРИКС. Защо така русофили? Не искате да живеете като средностатистически индиец, бразилец или пък руснак, а като средностатистически германец, французин или пък датчанин, но иначе искате България да е част от БРИКС. Как ще го обясните?

76

Родолюбец

преди 3 седмици

По-добре 500 млн. годишно за членство в ЕС, отколкото безплатно в БРИКС... И това го знае всяка копейка в портокаловите полета на Испания и ябълковите градини на Италия!

75

123

преди 3 седмици

Бг копейката е най странното животно. Значи ЕС е най доброто място за живеене на тази плането, обаче койпейката иска да сме като Иран където убиват жени с камъни, като Етиопия, където населението не е умряло от глад само заради помощите от ЕС, като Идния където населението дори пенсии не получава, като Китай където 16 часа работен ден е нещо нормално или като Русия където ти лепват 15г затвор за говорене против властта. Верно е че кво си направиш сам - няма кой друг да ти го направи.

74

Христо Христов

преди 3 седмици

До 72 "Правата на човека и гражданина, свободното движение на хора, идеи, стоки и капитали, демократичното устройство на обществото и социално ориентираната пазарна икономика -- това е основат на ЕС. " - според пропагандата за 500 милиона евро годишно. Сега кажи каква е действителността.

73

Хи хи до голата ис.

преди 3 седмици

Ти можеш ли да четеш???? Не щат на запад, искат в БРИКС !!!

72

Реалист

преди 3 седмици

Бъдещето е в БРИКС, а миналото е в сегашните богати държави, станали богати през изсмукваме на ресурсите на целия свят.

71

Украин Поп0FF

преди 3 седмици

И нека истеричното пищене на юроатланши33итата нека започне... СЕГА!

70

Грозната истина

преди 3 седмици

Някоя копейка ще ми обясни ли, защо населението на страните от БРИКС си чупи краката на емигрира на запад. Като видя европеец да рискува живота си преплувайки Средиземно море на сал за да стигне да Египет или Етиопия, ще повярвам на глупостите, че страните от БРИКС стават за живеене.

69

WTF

преди 3 седмици

Какво е БРИКС??? Каква връзка може да има между ЮАР и Китай, примерно или Бразилия и Индия??? Това е някаква пародия на ЕС! Те имат връзки колкото България със Камерун! Другото което е, че много от форумните професори даже не знаят е че те не са военнен съюз и да ги сравнят с НАТО е меко казано идиотско!

68

Kostas Linke

преди 3 седмици

Не мога да повярвам че ОАЕ Е ЧЛЕНКА НА БРИКСА ???....ТОВА Е ЛЪЖА НА ПРО-РУСКИЯ САЙТ !.....ОАЕ Е КОЛОНИЯ НА МЕГАЛЛИ-БРИТАНИЯ ДО 1971 ГОДИНА....И ВИНАГИ СЛЕД ТОВА Е В ЗАПАДНИЯ ЛАГЕР, ЗАПАДНИЯ СВЯТ И ГОЛЯМ САЮЗНИК НА САЩ !!...А ОТ 2006 година САЩ И ЕВРОПА СА ИНВЕСТИРАЛИ над 10 триллиона долари и евро в имоти и небостъргачи в ОАЕ !!

67

Анонимен

преди 3 седмици

Скоро и краварите ще подадат молба за членство в Брикс, но ще им бъде отказано - да се пържат в собствен сос !

66

До 64

преди 3 седмици

хахах "бедни държави от третия свят" хахахах Само дето Великия ЕС разчита главно на газта от Азърбайджан да не стои на студено през зимата, т.е на бъдеща страна от БРИКС хахахахахах Технологиите и парите не топлят...трябва си и ресурс. Затова в ЕС ще говорят колко е добре да се къпем веднъж в седмицата и да стоим на 18 градуса през зимата, че да пестим енергия хахахахахах кой е бедния и мърлявия ??

65

Говорит Москва!

преди 3 седмици

75, ЕС е такъв, какъвто си го направим. Дали ще е конфедерация или съюз на национални държави --ние решаваме. Правата на човека и гражданина, свободното движение на хора, идеи, стоки и капитали, демократичното устройство на обществото и социално ориентираната пазарна икономика -- това е основат на ЕС. Сега ни посветете в тайните на БРИКС, защото ние -- невежите хора от полуколониите, не знаем нищо за тази фамозна организация на бъдещето...

64

Христо Христов

преди 3 седмици

До 64 "некаква формация от бедни държави от третия свят" - ми еврозоната има 15% повече дълг от Брикс. Та не знам кои са бедните държави.

63

Говорит Москва!

преди 3 седмици

БРИКС е само една абревиатура, зад която няма нищо. Тук някои сравняват това нищо с ЕС или с НАТО (който е военно-политически съюз). Други пробутват копейкинските глупости за някакви колонии и за суверенитет. Другари, да ви напомня ли, че НРБ беше съветски протекторат? А в ЕС всички страни са с ограничен суверенитет -- иначе няма да има общоевропейски норми. Така че не ми сравнявайте ЕС със СССР, с БРИКС или с друг диктаторски микс...

62

Анонимен

преди 3 седмици

Единствения критерии за членство в БРИКС , е да подадеш молба

61

ясно

преди 3 седмици

БРИКС е органезиция на държавите където ядат кучета , скорпиони ,мечки и котки. Да си обменят пресни пържени пресни прилепи и броненосци.

60

Анонимен

преди 3 седмици

Мен най ме кефят бразилците как прецакват целия ООПЕК като заливат света с петрол. Петролната им индустрия е получила празен американски чек и само тех причини ги спират да не добиват много повече. Тъй че брикс микс няма значение доларите са долари :((