17

Кърджали

преди 3 седмици

До Анонимен Бау *** за това си проспал цели 500 години.

16

malgiorno a tutti

преди 3 седмици

Току-що от летния сарай съобщиха, че д-р Охмет Джолан е направил масивен кръвоизлив и е станал починат. По време на срещата с ОБ (Ох, бе!) на ДПС (Дръндарец Пасе ***), д-р Джолан е получил сериозни руптури на колон дескенденс ет сигмоидеум и руптура на артериа илиака коммунис синистра, а последвалият кръвоизлив се оказал фатален. До инцидента се е стигнало след като двама от представителите били смъмрени, че не проявяват достатъчно уважение, при което те удвоили напъна. *** на паметта му!

15

Анонимна

преди 4 седмици

А следващия път дано ви се падане нерешителна танцьорка да видите кво е гад*но кога няма решение :) Кво разбират ДПС от движения и права и свободи? Като ги гледам абсолютно нищо. :))))

14

Анонимен

преди 4 седмици

До Анонимен===За целта трябва да се намери един с колело,който да свърши тази работа! Но тъй като много умния доган сам създаде дебелия Франкенщайн сега да си изсърба попарата,която сам надроби! Костов само за едно нещо беше прав,че ДПС са проклятието за България!!! Там невинни няма! Едните дерибеи,другият се фуклявише,че той разпределя порциите в държавата ни и ги раздава на депесарските обръчи! Срам и позор е за всички политици,съдии,прокурори,ДАНС,БОП,които допуснаха това да се случи!!!

13

Анонимен

преди 4 седмици

В ДПС има някои , които се набутаха в Шалварите , Шашмите и Шамарите . Други по млади разбраха , че със старите нещата не са като в Свободния ЕС . Завърнаха се с пари от ЕС и вече кръговете на партийните връзки не им трябват. .

12

Хейт

преди 4 седмици

Само една турска дума: кеф!

11

Абе

преди 4 седмици

Мога само да ви кажа,че турците не са като българите,не търпят предатели.На Прасето не му остава много живот,а и на някои други около него.

10

Хм

преди 4 седмици

Звучи ми като вечеринка със слаб интерес от участниците. Приключиха ги и тях.

9

Анонимен

преди 4 седмици

ДПС са много силни, без парите на Шиши, кой ще мотивира турците и *** да гласуват? Очертават се интересни избори.

8

Никой не е по

преди 4 седмици

Голям от цар бомба.Няма оцелели до сега.

7

Никой не е по

преди 4 седмици

Голям от цар бомаба.Няма оцелели до сега.

6

JWST

преди 4 седмици

Незнам колко голям политик е Доган, ама бизнесмен явно не е. "Тая работа не е като оная.:От тук от там нещо е взел и сега трябва да връща явно, или да покрие.

5

36236

преди 4 седмици

Закрива се една епоха наречена "прехода" както всичко в България и ДПС вече е с изтечен срок на годност, и да ми се сърдите и не всичко с времето си. Нямо го поколението вече да вярва на "Доган ага" едната половина не е сред живите другата те сами я изгониха.

4

Почетния свинарДоган

преди 4 седмици

Цялото Движение за П расета и С вине /ДПС/ се събира в *** Росенец за пълна реорганизация. Към управленческия състав ще съберем свежа к ръв млади и енергични ш опари .

3

Анонимен

преди 4 седмици

Решението на кризата е куршум в главата на глигана

2

Анонимен

преди 4 седмици

Това не е ДПС това са милионерите от заплати около Доган спасяват се това е

1

Анонимен

преди 4 седмици

А какво ни интересува това нас нормалните хора