439

родители внимание

преди 3 седмици

Ако сега не действаме уважаеми родители , скоро ще искат да имат стаи за м**а*.стурбация в училищата, както в германия, германските училища ги имат

438

родители внимание

преди 3 седмици

Ако сега не действаме уважаеми родители , скоро ще искат да имат стаи за ***.стурбация в училищатакакто в германските училища ги имат

437

Браво

преди 3 седмици

Аз лично поздравявам тези, които приеха този закон.Но трябва да се направи промяна по отношение на наказването на тези, които не спазват този закон.щом има закон трябва да има и санкции

436

Руя

преди 3 седмици

Тия извратеняци,откачени да ни оставят на мира.Не пипайте децата ни объркани полове брюкселски.

435

Анонимен

преди 3 седмици

До Демократ Грешката ш закона е че трябваше да забрани всчкаква пропаганда със сексуален привкус традиционен или не и всички ще сме равни. А за тебе може и да е изненада но повечето порастнали хора искат евентуално да стана баби и дядовци и да страх ги е от цчлата тая пропаганда и реклама. То не са манифестации шествия протести празници накрая и гейлимпиада видяхме. Имам нетрадиционни приятели, с гордост мога да кажа че никой(я) от тях не иска да има нищо общо с прайдове и гейлимпиади.

434

Демократ

преди 3 седмици

Проблемът със закона е, че забранява "лгбт пропагандата" с мотив "защита на децата". След като всички копейки тук сте уж окей с лгбт хората, що пазите децата от тях? Налице е сатинизиране на една група хора, която БГ се е задължила да защитава от 2007 г. И ЕС ще ни осъди и ще плащаме солидни глоби, докато народонаселението не осъзнае какви ги върши. Това законче е като хитлеровите за евреите около Втората световна война.

433

Анонимен

преди 3 седмици

"Страшна глупост е да се твърди, че имало "медицински" причини за закона. Медицински причини няма. Има хомофобия, зле прикрита зад "защита на децата"." - Хм ... фобията представлява страх. От гейовете страх няма.

432

е

преди 3 седмици

просто тъпанарите от ЕС и лгбти искат България да превърнат туризма като в Тайланд секс на екс, но не им се получи :)

431

Анонимен

преди 3 седмици

До 5785Тогава какъв ти е проблема със закона. Просто забранява нещо, което според теб и без това не се прави...

430

Демократ

преди 3 седмици

Страшна глупост е да се твърди, че имало "медицински" причини за закона. Медицински причини няма. Има хомофобия, зле прикрита зад "защита на децата".

429

Прос пари тет

преди 3 седмици

Ще потекат едни туристи от ес и задокеана да си задоволяват сатанистките страсти край детски градини и училища. Че като настане един бизнес . Един туризъмъ.

428

Tarikat

преди 3 седмици

"Действително, ако ще късате ризи за ХОМОФОБСКИЯ закон, единственият вариант е Булекзит." - ПровокаторНаучно обоснован, защитен и информиран избор , а Exit.Защо се прави и Защо не се прави. Иначе става като с емигрантите на Меркел. Германия приема - България поема.

427

Зевзек

преди 3 седмици

До Тарикат Даже си мисля че повечето хомосексуалните не одобряват ЛГБТ пропагандата/справка Евгени Минчев/.В България хората са много толерантни.Тази пропаганда само ще радикализира обществото и ще навреди точно на хомосексуалистите.

426

Tarikat

преди 3 седмици

Не хомофобия а медицинска несигурност. Нещо като забрана на реклама и предлагане на алкохол и цигари в училищата. Ние носим отговорност за децата си , а не Брюксел или ООН. За това, БАН и Медицинската мисъл трябва компетентно и авторитетно да осветлятБрюксел, и ООН. Не спете, сега е момента за златния медал на българската наука и медицина!!!

425

Tarikat

преди 3 седмици

Никой в България няма против различната сексуална ориентация. Въпросът е че последствията върху здравето и психиката на децата, безопасността и страничните ефектиот тези процедури и медикаменти до края на живота им е напълно неизяснен. Така че когато Брюксел излезе с отговорно научно становище, не политическо , а медицинско че това е абсолютно безвредно, ща оттеглим закона. Не хомофобия а медицинска несигурност. Нещо като забрана на реклама и предлагане на алкохол и цигари в училищата. Ние носи

424

Анонимен

преди 3 седмици

Педофилите ще имат ли право на пропаганда в училищата или само обикновените изв.атеняци?

423

Доктор Хаус

преди 3 седмици

До Демократ Ти хей ли си?Или грантаджия?

422

Анонимен

преди 3 седмици

Драги ЛГБТ неомарксисти,направете си деца и ги възпитавайте както искате.

421

Кольо Джизъса

преди 3 седмици

ЕК да обясни на българският парламент защо толерира развращаването на младото поколение и кои поименно са вносителите на тези щения.Срок 10 ноември 2024.

420

О пари и презрени

преди 3 седмици

Да се подмажем . Да въведем закон за затвор за който не ще пропаганда лгбт .от детската градина още . И то веднага да угодим на ЕС. Иначе няма европроекти и пари.