243

82 ОМБр

преди 3 седмици

Путин немое да се запре с капаните! 3г. Капанджия го раздава,неможе да се запре;))))),а русафилите станаха твърде скучни с, "е сега" и " ще ги"... Зеленски с усмивката си кърти руски мивки и компания,а джуджето предпочита посещение в Азербейджан пред посещение в Курск(свирен репертоар),знаем,че джуджи(сета видя) окопите на първа линия него влечат;))))))))

242

82 ОМБр

преди 3 седмици

Русия-немощна матушка просто са слабаци-руски талибани,ходят обути с джапанки,и укрите ги минират като редят храсти от тръни! Слава на Украйна!

241

Кравар Евроатлантик

преди 3 седмици

Е нема такъв смех, най-великата великата сила расийската пендерация не си пази границите. То какво излезе - всичко живо е на фронта в Украйна, у дома само пенсионери и непълнолетни.

240

Смешник

преди 3 седмици

Защото Путин им направи капан Пусна ги навътре след което ще бъдат постепенноно унищожени В същото време беше отслабен Донецкия фронт които е приоритетен за Русия

239

Анонимен

преди 3 седмици

АБЕ ТЕ УКРИТЕ *** КАТО МУХИ ИЗ КУРСК, ЗАЩО НЕ СЕ СЪПРОТИВЛЯВАЛА РУСИЯ. АМИ ПРОСТО НЕ ИМ ОБРЪЩА ТОЛКОВА ВНИМАНИЕ. ПРОСТО ГИ ТРЕПЕ, И ПРАЩА ПРИ БАНДЕРА.

238

Страшно е

преди 3 седмици

Да нападнеш 23 пъти по-малка държава и да те чупят от бой. На собствена територия. Армия от пандизчии да сбереш и тя да избяга. 10 години ракета да строиш и да се пукне като пуканка. Рублата на стинка да ти стане. За Париж и Лондон да тръгнеш -в Суджа да пристигнеш. Флагманът по дъното да лази. На Рамзан и Тарзан да се надяваш. Страшно е!

237

Алексей Мискинин

преди 3 седмици

Който се смее последен се смее най смислено.

236

Барон Мюнхаузен

преди 3 седмици

украинските въоръжени сили използваха деца и учители от сиропиталище в района на Курск като живи щитове . Децата и учителите са изкарани на втория етаж и са превърнати в щит за себе си. Абсолютно същата картина по целия периметър, където са влезли

235

Аз

преди 3 седмици

Защото руснаците така правят. Да си спомнят за Наполеон.

234

Анонимен

преди 3 седмици

Тая статия е типичен пример защо запада продължава да греши с Русия. Анализът им на Путин е толкова далеч от действителността, а оттам и грешните изводи и решения които взимат западни лидери. Путин просто показва, че тази украинска авантюра е нищо повече от PR, няма никакво стратегическо значение и ще бъде решена когато му дойде времето. Путин никога не бърза, винаги всичко е премислено няколко хода напред.

233

МНЗ

преди 3 седмици

До Случаен минувач 216 - Неутронната бомба не е вредна за вашето здраве

232

запознат

преди 3 седмици

в Курск мосово се крадат коли и с тях се опитват укрите+наемници да се маскираат като цивилни, и завърнат на Укр територия.Пада яко миниране в тила на Укрите(инфото е от приятелче-всу да е живо и здраво момчето,никой не им казал къде отиват)

231

Анонимен

преди 3 седмици

Оф! Аман от разбирачи. Руснаците чакат на нахлулите укри да им свърши джепането и мамбото. Вече събират предаващи се украинци. А украинците взривяват мостове за да се закрепят на превзетите територии. Те укрите и в Донбас и Луганск взривяваха мостове. Па пак ги приписаха на руснаците.

230

Стига

преди 3 седмици

с тези мостове. Ако го взривиш пред себе си - не можеш да настъпваш. Ако го взривиш зад себе си - не можеш пък ни да отстъпваш, ни да зареждаш собствените си хора с муниции и провизии. В двата случая е безмислено.

229

Анонимен

преди 3 седмици

Откакто се помня русофилите все са в бъдеще време, в режим "ще". Докога бе мечтатели?!

228

Анонимен

преди 3 седмици

Тъй де, Кадиров ожени 17-годишния си син за 14-годишната му братовчедка баш оня ден. Путин пък сега е в Чечня коленичил пред Кадиров да моли за помощ. Туй как са вписва в анти-либераските традиционни ценности на русофилите?!

227

Хайде баста

преди 3 седмици

Руснаците отстреляха Украинското военно оборудване - танкове, самоходни машини, бронетранспортьори при Курск. Украинците останаха пешаци. Започнаха да ги отстрелват. От 12 хиляди нахлулие в Курска област, я ся останали половината. Чуждените масово ги избиват. Укранците се опитват да избягат обратно, но са блокирани. Заповед на Путин, до октомври да бъдат лквдирани всички нахлули в Курска област.

226

Анонимен

преди 3 седмици

В "Скандално.нет" , някакъв руснак Виктор В., разказва, че не си прибират стотици тела на чужди наемници и понеже е лято, е воняло наоколо! И откъде на къде, ще пращат чужденци там? За какво?

225

Анонимен

преди 3 седмици

До АнонименДнес гледах карикатура в медия, беше изобразена Урсула и още някакъв, как двамата натискат и бутат Борис Джонсън, а той от своя страна натиска и бута НАТО. Явно и НАТО не е много съпричастен към подобна идея за война.

224

Анонимен

преди 3 седмици

На снимката: Президентът Путин почете жертвите на терористичния акт срещу училище в Беслан, Северна Осетия-Алания.