13

ароматния пръч

преди 3 седмици

Президентът няма как да създаде партия,докато е президент,а след мандата си е свободен да прави каквото си иска.Тези дето постояно го говорят да показат съдебната регисграция на някоя партия,в която като учредител е записано името му.Това ми е достатъчно да не му чета останалите разсъждения на този.

12

Анонимен

преди 3 седмици

Днес 18.30 протест на БОЕЦ срещу оставането на Калинчо и свитото му юмруче!

11

ЗАТВОР ЗА ДОГАН

преди 3 седмици

KALIN STOYANOV MINISTER MVR Се следи обемно от масови убиици като "ВИНОВНИК ЗА СМЪРТА НА МИЛИОНИ БЪлгари в БЛИЗКОТО БЪДЕЩЕ" ДА СЕ УВОЛНИ.Вместо да пази българския народ от нагли престъпници на власт в София се изявява като ТЕЛЕВИЗОННА ГОВОРИТЕЛКА !!!ГОЛЯМ СРАМ ЗА МВР..Служителите на МВР се следят КАТО ИСКЛЮЧИТЕЛНО НАГЛИ НЕКАДЪРНИЦИ издържани с ограбвани милиарди от БЪлгарския народ годишно.. НЯМАТ ПРАВО НА ПЕНСИИ>>

10

Георги Илиев Митев

преди 3 седмици

Калинката е косвена жертва на милиционерите , каквито са и жителите на квартал Обеля 2 блок 237 ех."В" , които си попълва фондовата им книга с новодомци бивши милиционери , а не като тях, които са настоящи полицаи и доносници на полицията , а не на милицията .

9

Анонимен

преди 3 седмици

Искам да се изсера в устата на Калинчо......и на всяко корумпирано Бг ченге.

8

Анонимен

преди 3 седмици

Критиката му била към народа :) 70% не гласуват, защото нищо от това, което се предлага не го интересува. Не сме искали да правим проблеми в съюзите, в които сме. Ама защо това да ми е приоритет? Явно на Калоянчо му се иска да сме в други съюзи. Това ще оправи ли благосъстоянието, демографската криза или образованието на обикновения българин? Не, не мисля. Но къде ти толкова акъл в толкова изтънчен ум. Да ходи да злепоставя президента, не ме вълнува грам, ама грам!

7

Алекс

преди 3 седмици

Неясно защо постоянно трябва да четем мнението на този посредственик.Президентът го разбра,че не струва и го изрита.После се навря в парламентарната група на БСП и там шут.Момчето не става.Престанете да ни го натрапвате.

6

Чекмеджан

преди 4 седмици

И от моя асфалт бая загубихте, а от Турски поток и КТБ да не говорим. Състезаваме се с Радев кой да ви изклати повече,но някак си Радев ви харесва повече от мен вече по някаква причина.

5

Да,Боташ

преди 4 седмици

Е най-голямата корупционна сделка,но след "Турски поток" и КТБ.

4

Анонимен

преди 4 седмици

И никой да не излезе на избори, същите ще се самоизберат само с твъедите си ядра! Народът е виновен в това, че не отива да гласува със сопите, за нищо друго!

3

Анонимен

преди 4 седмици

Много точен анализ, не случайно избяга от резидентурата. :)

2

Анонимен

преди 4 седмици

АБСОЛЮТНО ВЯРНО!!! ЗА БОТАШ ТРЯБВАШЕ ОТДАВНА ДА СЕ ЗАДЕЙСТВА ДАНС, ЗАЩОТО ТОВА Е ПРЕДАТЕЛСТВО КЪМ ДЪРЖАВАТА, ЛИКВИДИРАНЕ НА БУЛГАРГАЗ И ВТОРО КТБ, НО В ПОЛЗА НА ТУРЦИЯ. КОЙ Е ВИНОВНИКЪТ?! ИЛИ ПАК НЯМА?.? А ТОЙ ТОЧНО СЕ ИМА ЗА БОГ.:)))

1

пожелание

преди 4 седмици

ТАКИВА ШПИОНИ КАТО ТОЗИ ТРЯБВА ДА ГИ ОТ СТРЕЛВАТ С ПЪРВИЯТ ИЗСТРЕЛ !!